ekran kararıyor.

Konu sahibi son olarak 3874 gün önce görüldü
merhabalar forumun yeni üyesi olarak cevaplarınızı bekliyorum.

benim sorunum şöyle telefonun ekranına dokununca ekran kararıyor fakat telefon çalışmaya devam ediyor. dokunmatik çalışıyor. ekran arkasındaki aydınlatmalarda çalışıyor ama ekran gidiyor. power'a basıp tekrar açtığımda düzeliyor ekrana dokunur okunmaz bir dalgalanmayla ekran kararıyor. bazen ekrana dokunduğumda sadece dalgalanmalar oluyor. garantiye gönderdim yazılım attılar garantideki adam bi 10 gün kendi kullandı bir sıkıntı yok dedi aldım eve geldim 2 gün bir şey olmadı 3. gün aynı sorun bir daha çıktı. şubatta askere gitmeyi düşünüyorum bu yüzden yeni telefon da almak istemiyorum. telefon piranha grande

günah çıkarma kabinine gir evladım, gel hadi yaklaş, sakın korkma, kendini bana bırak, ışık bende

Sorun yazılımsal olmayabilir, aynı arızadan 3 defa garantiye verince sıfırını veriyolar, yenisini versinler rahat et

bende yazılımsal olduğunu düşünüyorum fakat kafamı karıştıran telefon açılırkende ekranın gitmesi. açılırken piranha logosu geliyor arada o da kayboluyor yani ekran kararıyor. ayriyeten hard reset attım tekrardan hafıza kartınıda çıkardım sorun hala devam ediyor.

Geri