Ekonomiyi mahvetti, damat Berat Albayrak'ın nerde olduğunu sormaya devam edeceğiz!

Konu sahibi son olarak 1027 gün önce görüldü
Bu evrakların ne olduğu hakkında en ufak bir fikrin olmadığına bahse girerim. Ülkenin muhalefetinin özetisin. Bi de öğretmensin. Çoluk çocuk kimlere emanet.

Ahah mesleğimle ilgi kurma çabası takdire şayan.
Evraklara dair ufak bir fikrim var, birileri kamu bankası üzerinden büyük paralarla oynuyor. Kamu olduğu için senin de bir tepki göstermeni beklerdim ama yandaş olunca... Bahsi kaybettin şimdi.
Epeydir denk gelmiyorduk, sıhhatin yerindedir umarım. Zira Fener kanser eder adamı.

Ahah mesleğimle ilgi kurma çabası takdire şayan.
Evraklara dair ufak bir fikrim var, birileri kamu bankası üzerinden büyük paralarla oynuyor. Kamu olduğu için senin de bir tepki göstermeni beklerdim ama yandaş olunca... Bahsi kaybettin şimdi.
Epeydir denk gelmiyorduk, sıhhatin yerindedir umarım. Zira Fener kanser eder adamı.
Hayır, hiçbir bilgin yok ama fikrin var. Ufak sandığın şey de fikir değil. Doğru olmayan şeyin neyine tepki göstereyim? Kendin gibi mi sandın, her yalan habere inanayım.

Biraz arastir. Paylaştığın şeyin altındaki yorumları oku en azından. Bu zekayla zaytung haberlerini de gerçek sanirsin.

• Beğen
Tepkiler: 0
Hayır, hiçbir bilgin yok ama fikrin var. Ufak sandığın şey de fikir değil. Doğru olmayan şeyin neyine tepki göstereyim? Kendin gibi mi sandın, her yalan habere inanayım.

Biraz arastir. Paylaştığın şeyin altındaki yorumları oku en azından. Bu zekayla zaytung haberlerini de gerçek sanirsin.

Bak şimdi;
Birincisi, bir bakanın neden böyle ortadan kaybolduğuna dair bir fikir yürütme bu.
İkincisi, Sabah gazetesi ile yola çıkma, yolsuz kalırsın.
Üçüncüsü, kara para aklamaktan ceza almış bir bankadan bahsediyoruz:
Dördüncüsü, az da olsa fikrimiz var. Boş bir şey kolay kolay paylaşmam:
Beşincisi, yalanlamaya yönelik bir haber göster de inanayım. Bekliyorum, DB nerede yalanlamış bu haberi?

Son düzenleme:
Bak şimdi;
Birincisi, bir bakanın neden böyle ortadan kaybolduğuna dair bir fikir yürütme bu.
İkincisi, Sabah gazetesi ile yola çıkma, yolsuz kalırsın.
Üçüncüsü, kara para aklamaktan ceza almış bir bankadan bahsediyoruz:
Dördüncüsü, az da olsa fikrimiz var. Boş bir şey kolay kolay paylaşmam:
Beşincisi, yalanlamaya yönelik bir haber göster de inanayım. Yandaş bir hesap ve Sabah Avrupa gibi tuvalet kağıdını kaynak alıp geliyorsun buraya.
Bekliyorum, DB nerede yalanlamış bu haberi.
Zeka pariltilarin gözümü kamaştırıyor. Herhangi bir kaynakla geldiğimi gördün mü? A Haber'den, Sabah Gazetesinden bir haber/iddia paylastigimi gördün mü? Böyle bir evrak yok. Sen olduğuna inan.

Hayırlı olsun, trollük işine başladın demek. İyi para veriyorlar mı?

Bana diyorsun altındaki yorumlarda sahte bu evrak, altındaki yorumlara bakmıyor musun sen diye. Sonra da gazetelerden bir iddia paylaştım mı diye döneklik yapıyorsun. Alttaki yoruma önce sen baksan Sabah Avrupa diye bir gazetenin adı geçiyor, görürdün.
Laf olsun, torba dolsun seninki.

Trollük işini iyi kapmışsın, prim vermeliler sana.
Kıçından uydurduğun (kaynaksız) haberlerle gelme karşıma, beynine olan saygımı yok edersin.
Twitter'dan bir belge! yi kaynak olarak paylaşıyorsun bana kaynak soruyorsun. Git bir ara teminat mektubu nedir, nerelerde neden kullanılır öğren. Vallahi sana üzüldüğüm için yardımcı olmaya çalışıyorum. Utanıyorum ülkemin öğretmeninin bu kadar cahil olmasına. Soruşturmak gerek nasıl öğretmen yapmışlar seni. Dışarıdan biri görse açıklayamayiz.

Bas engeli ya neyine uğraşıyorum.

He bi de delikanlı ol KIÇ ile Beynine olan saygı kelimesinin yer aldığı cümleyi küçük yazma.

şaka maka berat reisi merak etmiyor değilim umarım iyidir kendisi

Sora sora geri gelecek, ondan korkuyorum acikcasi. Yeni kabinede ismi geciyor vatandasin.

geliyor gönlümün efendisi be.

Geri