Ekonomik kriz sizi etkiledi mi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Bir sürü zamdan sonra yeni bir zam daha bugün geldi doğalgaz zam mı ev için %9 sanayi için %18,50 çıkan ekonomik sorunları dıj güçler yada papaza yükleyen aslında kriz diye birşey yok diyen hükümet u dönüşü yaparak ekonomik kriz var diyerek milletle daş daş geçerek bunuda atladı herşey çok pahalı tuzu kuru olanlar bile etkilendi Allah’ın sopası değil sobası yok mu ısıtsın milleti..
I5vWqP.jpeg
[/IMG]

Seçenekleri unuttuk

Laptop alacaktım yılan oğlu (dolares) sağ olsun bilgisayarın fiyatını 1 günde 1000TL arttırdı. Kaldım.

Beni etkilemedi diyen insan ya ütopyalarda yaşıyordur ya da gerizekalıdır farkında değildir.
küçük miktarda da olsa herkesi etkiledi.

Evden sefer tası ile yemek getiriyorum daha ne olsun..

En çok gurbetçi etkilendi 6 cı aya kadar arsası 4 milyon tl -yani 889 bin Euro yapıyordu şimdi ise 520 bin Euro’ya geriledi hükümet pis kazıkladı siz alışkınsınız krizlere gurbetçi bunu nasıl kaldırsın

manavda markette hep gözlerim doluyor su sıralar..

Millet nasıl geçiniyor ben anlamıyorum herkes halinden memnunsa biz de memnunuz

Takdir etmek lazım valla Türkiye’de asgari ücretle geçinmek büyük bir sihirbazlık akrobatlıktır devlet halka bir verip 20 alıyor toplumda büyük bir kitle halinden memnun malum partinin seçmenysen mutlu olmamak için bir Bahanen yok a haber iZleyin sizde bakın nasıl mutlu olduğunuzu göreceksiniz

Geri