Ekonomik durum ilişkiyi ne kadar etkiler?

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
Ekonominin kitabını yazana sor o her şeyi en iyi bilen.

Parasi olmayan erkegi bir tek Annesi sever beyler.:D

Bu tamamen yaşam tarzı ve bakış açısı ile alakalı lüks yaşam tarzı olan bir insanın standartları bellidir ve sizinde yapacaklarınız kısıtlı ise mutlu edemezsiniz. Ama hayata karşı doymuş ve maddeye düşmeyen birisi ile de her türlü anlaşırsınız.

Ekonomik durumunuz, cok kotuyse iliskiyi ciddi oranda etkiler. Orta duzeyde ise mutlu olmasaniz bile idare edersiniz. Zenginseniz, mutsuzlugu bile cekebilirsiniz :d

Arka bahçede kapuz yetiştirerek çözülür ekonomik sorun

parasız adam gereksiz adamdır, büyüklerimiz böyle söyler.

Valla benim midem bulanıyor kimse kusura bakmasın da. Eğer ilişkiniz evliliğe gitmiyorsa ya da henüz ilk aylarındaysanız iki taraf da maddi konulara girmesin. Hele ki bi erkeğin "durumum yok param yok borcum var" ve vesaire.. Soğutur.

Benim payam vay abi,payam vay.

Herkesi etkiler.

özel güvenlik bir kadın ve turkcell bayiinde çalışan bir erkeği bazı akşamlar görüyorum, iş çıkışı bir banka oturup sohbet ediyorlar sonra da sarılıp, öpüşüp ayrılıyorlar. ikisininde yüzünde o aşıklık gülümsemesi oluyor.
ben, bu sırada tam karşılarındaki pub'da biramı yudumluyor, müziğin ritmine ayak uyduruyor değilim! çünkü biliyorsunuz "alkol is YASAK"
eğer tarafların düzenli bir geliri yani işi varsa her şey rayına oturuyor. bu devirde bağcılar ya da köşe başı trekleri hariç kimse parasız değil.

buluşmaya dolmuşa binip gelen erkekle mi sevişirsiniz, yoksa arabasıyla gelen erkekle mi......

Geri