Ekonomi nasil?

Konu sahibi son olarak 1190 gün önce görüldü
Coğiyi. Yiyecek ekmeğe muhtaç olsunlar.
Ha bu hainleri destekleyen, desteğinden dolayı helak olsun. Desteklemeyen de göt korkusuna pıstığı için. Heç birine acımam.

Daha durun bakalım bu iyi günler yahu, yiyecek ekmek buluyor insanlar. Bakkaldan aldığınız ekmeği çalarlar diye, koltuk altında gizli gizli eve getireceğiz günler gelecek.
Dünyanın herhangi bir ülkesinde şu yolsuzluklar, şu ekonomik krizin yarısı olsa halk ayaklanır, ama uyuyun böyle devam.
Ölmeyecek kadar karnınız doyuyor, çok şükür deyin.

Suya yazi yazmak gibi, bunlara laf anlatmak

Coğiyi. Yiyecek ekmeğe muhtaç olsunlar.
Ha bu hainleri destekleyen, desteğinden dolayı helak olsun. Desteklemeyen de göt korkusuna pıstığı için. Heç birine acımam.
hahaha. duymamış olayım. yaşım 60, elli yıldır bu martavalla geçirdim ömrümü...biz %120 enflasyon çocuklarıyız. bişicikler olmaz. bu gider yerine benzeri gelir. tc kurulduğundan beri böyle işliyor canikom

Az kaldı sık dişini son virajdayiz Arapları dize getirdik
Benim için bir sıkıntı yok Iba, benim para birimim ile Türkiye'de paşalar gibi yaşarım. Sen hayal dünyasında yaşıyorsun. Araplar seni dize getirdi, tersi olmadı. Kaşıkcı dosyasını Araplara iade ederek mi onları dize getirdin?
Paran yok, muhtaçsın,.....
Herkes seni dize getiriyor ama sen kafanı kumdan çıkartmadığın için hayal kurgularınla konuşuyorsun.
Bak dövizde de aynısı oldu. Yıl sonu bu hızla geçen seneli seviyeye gelecek. Devletin yediği kazık da cabası.

Son düzenleme:
Geri