Sanem
Platin Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sat şu aziz milletini de kurtulak....
Yani beter olduğunu kabul ediyorsun en azından. Hani uçacaktık canım?CHP ye verirse daha beter olacağını biliyor
Az kaldı sık dişini son virajdayiz Arapları dize getirdikYani beter olduğunu kabul ediyorsun en azından. Hani uçacaktık canım?
hahaha. duymamış olayım. yaşım 60, elli yıldır bu martavalla geçirdim ömrümü...biz %120 enflasyon çocuklarıyız. bişicikler olmaz. bu gider yerine benzeri gelir. tc kurulduğundan beri böyle işliyor canikomCoğiyi. Yiyecek ekmeğe muhtaç olsunlar.
Ha bu hainleri destekleyen, desteğinden dolayı helak olsun. Desteklemeyen de göt korkusuna pıstığı için. Heç birine acımam.
Benim için bir sıkıntı yok Iba, benim para birimim ile Türkiye'de paşalar gibi yaşarım. Sen hayal dünyasında yaşıyorsun. Araplar seni dize getirdi, tersi olmadı. Kaşıkcı dosyasını Araplara iade ederek mi onları dize getirdin?Az kaldı sık dişini son virajdayiz Arapları dize getirdik