Ekmekte Antrikot

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Et-Tavuk-Balık Yemekleri
MALZEMELER
4 Dilim Tost Ekmeği
4 Adet Antrikot
4 Dilim Çedar Peyniri
1/2 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Kase İnce Kıyılmış Dereotu

HAZIRLANIŞI
Öncelikle mantarları yıkayıp,15 dakika limonlu suda bekletin.Dört parçaya kesip teflon tavaya koyun.Üzerine bir tutam tuz serpin.
Mantarlar suyunu bırakıp çektikten sonra tavaya yarım çorba kaşığı tereyağı ve ince kıyılmış 1 kase dereotunu ekleyin.Birkaç dakika daha pişirin.
Başka bir tavada antikotları kısık ateşte kendi yağıyla kızartın.Antrikotlar kızardıktan sonra tavada kalan etin yağına ekmekleri batırın.Daha sonra ekmeklerin üzerine antrikot ,mantar sote ve en üste de çedar peynirini koyun.
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 15 dakika pişirin,servis yapın.

Suan tok olduğum için hic sıkıntı değil.
Seni Kei'ye havale edip gidiyorm :D

Kuzey sen kutu kutu pense oynarken biz kasaptan kutu kutu antirikot alıp geceden sosa bırakıyorduk :p

Sen sokakta sek sek oynarken biz mangal başında tavla atıyorduk Nurim beni etiketledigine pişman ederim seni sıpaydi :p

Ekmek mutluluk hormonu salgılar
Antrikot ise aşırı agresif bir yapıya bürünmemizi sağlayacağı için ikisini birden tüketince birbirini dengeler, tatlı sert acayip bişey oluruz

Kuzey sen kutu kutu pense oynarken biz kasaptan kutu kutu antirikot alıp geceden sosa bırakıyorduk [emoji14]

Sen sokakta sek sek oynarken biz mangal başında tavla atıyorduk Nurim beni etiketledigine pişman ederim seni sıpaydi :p
Ya pardonda aramizda kaç yaş var sormak isterim :D
KaRa DuT 4 gibi etiketlenceksin ahaha :D

Ya pardonda aramizda kaç yaş var sormak isterim :D
KaRa DuT 4 gibi etiketlenceksin ahaha :D

Dilese 1 ay olsun onu geçtim kabul ediyorsun yani kutu kutu pense ve sek sek oynadığını kafana sadece yaşı taktığına göre :p

Ula Nuri gece gece güldürdün ya beni Allahta seni oruç vakti fena susatsim emi :p bizim karnımız öyle acıkmaz gardaş gerçeğini getir bize

Dilese 1 ay olsun onu geçtim kabul ediyorsun yani kutu kutu pense ve sek sek oynadığını kafana sadece yaşı taktığına göre [emoji14]

Ula Nuri gece gece güldürdün ya beni Allahta seni oruç vakti fena susatsim emi [emoji14] bizim karnımız öyle acıkmaz gardaş gerçeğini getir bize
Ben onlari oynarken benden farksiz değilsin diye düşünüyorum :D
Hadi birakta uyuyim :D

Geri