Ekmek arası patates

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
İçinde bulunduğumuz sefaletin simgesi olabilecek türden bir olgu bu. Şunun dahi 25 tl olması bu ülkede beslenebilmenin artık nasıl güç bir hale geldiğinin net göstergesi. Bak sağlıklı beslenme falan değil, dümdüz midene bir şeyler tıkıştırmak bile artık lüks hale gelmeye başladı. Neyse biz yine de soğanı patsoyu bir "kenarıya" bırakıp sağımıza solumuza dökülen asfalta, betona bakıp şahlanalım... Ha çok da şey yapıp overdose şahlanmayın, dokunur.

sadece bunu yemek için üsküdar'a gelip kuyruk bekleyen tanıdıklarım vardı bundan belki 15-20 yıl önce falan. bağlarbaşı patso burger. <3

Ay kızartma canım çekti şöyle patatesli biberli domates soslu (patlıcan nerde demeyin sevmiyoruz)

Lan niye patates ekmeği fakirlikle bağdaştırıyorsunuz? Yani ne alakası var? sanki önceden yoktu da şu son zamanlarda parasızlıktan dolayı yeniyormuş gibi bir algı çıktı. Alakası yok. Ekmek arası patates hep vardı var olacak. Yorumlara baksana adamlar ilk defa görmüş gibi yorum yapıyor bir de.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aaa çok lezzetli olur yaaa...severimmm olsada yesem şimdi sjxndj

Bazen fakir yemeği yemek lazim.
Tutunamayanlar dizisindeki Yağiz in selamlarini getirdim.

Ben evde kendime sosisli patso yapıyorum, enfes oluyor.

üniversitedeyken okulun karşısında palmiye kafe vardı öğle arasında oraya koşar ekmek arası patates yerdik.
her gidi yıllar hey bu arada hala çok severim

Geri