Ekmeği ayaklar altına aldılar! Ünlü giyim markası ZARA'nın reklamına sosyal medyada tepki yağıyor

• Kullanıcı CRown
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
  • -
    Etiketler Etiketler
    zara
Konu sahibi son olarak 1293 gün önce görüldü
hiç h&m'in erkek bölümünden elbise almamış gibi kötüsünüz.

ben başka bir başlıkta bu konuya dair bir şeyler yazmıştım ama buna en iyi cevabı anlıkta lupe verdi... benim daha söyleyecek bir şeyim yok... ldkdk

Yav adamlar sizi iyice tongaya getirdi hala anlamıyorsunuz. Reklamın amacı nedir? Ürüne insanların dikkatini çekmek. Bu reklam amacına erişmiştir. Kızan ve kızmayan herkesin dikkatini çekti bu reklam ve dolaysıyla ürünü bu sayede çoğu insan tanıyor. Sonuçta bilinen, tanınan ürüne rağbet oluyor.

Reklam amacına ulaşılmış görünüyor. Eleştirel de olsa konuşuluyor. Belli ki firmanın da isteklerinden biri bu. Bakar bakmaz çoğu kişi saçma buluyor, haklı olarak. Belki firmanın mantıklı olmak gibi bir derdi de yoktur kim bilir. Sadece konuşulmak ve söz edilmek de olabilir.

“Duvara bantlanmış muz tablosu” geldi aklıma bir an. 120 bin dolara alıcı bulmuştu ^^

djdjgskf hep juju'nun başının altından çıkıyor bunlar, harbi ban. ayrıca nimete bu kadar tepki vermediniz be, üzücü. yine de tüm lezbiyen, gay, biseksüel, travesti, transseksüel, intersex ve queer arkadaşlardan özür dilerim. forumda bi tane var sanıyordum, meğer koca bir aileymişiz... kanımda yok ama çürüten nefreti karşısında cinsiyetçilerin,
ben de artık bir lgbtti-q'yum. gtünüz gtümüzdür, sahip çıkacağız.

gerçekten bi art niyet varsa ben olsam ramazan pidesinin üstüne koyardım sandaletleri.......

o muz tablosunda da bir kara para aklama olayı olmuş mudur?

Muz tablosu yabancı bir sanatçıya ait. Yukarıdaki haberde adı geçen kişilere dair bilgim yok. Ama benim bahsettiğim meblağ 120 bin dolar sadece. Aklanacak yada takibe alıncak ölçüde büyüklükte bir para değil bence. Ama diğer yandan 150 milyon dolar ciddi bir para. Sistem ne şekilde dönüyor, para bu yoldan nasıl temize çıkarılıyor bilmiyorum.

Geri