eklemiyim diyorumm amaaa

Konu sahibi son olarak 1053 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bişiler dürtüyooo
eskiye özlem de denebilir zannımca :T:

neyse bir smi vakası ile daha geldim, kim bu erkan işler biri desin hele :honk:

SMi 2 olabilir mi ki Sonya Nazlı By BiLiNMeZ başka kim vardı etiketleyin gelin iki dedikodu edelimmmmm :honk:

he belge eklemeyi unuttum .s.s
alınnn

nEnzPM.png

durun eski halimden eser kalmamışşş

ilgili konu : http://www.forumsal.net/geyik/444328-smi-kimdir.html

ilgili yeni şahıs : http://www.forumsal.net/members/13961.html

Emre bu defa göreve gel minim minim adminim erkan işler kimdir bul getir, yiter yaaa yiter şu foruma çektiğiimmm üye şeysiiii :honk: (ödül olarak bi admin yaparsın artık beni de :dyg: )

O değilde hala diyete devam mı.d

O değilde hala diyete devam mı.d

hiç başlamadım ki :honk:

kısmetse çarşamba başlıyorum, son 10 haftada 5 kilo almışım da üzerinize afiyet .s.s
var mı tavsiye edebileceğin iyi işinin ehli bi diyetisyennn ??? :honk:

hiç başlamadım ki :honk:

kısmetse çarşamba başlıyorum, son 10 haftada 5 kilo almışım da üzerinize afiyet .s.s
var mı tavsiye edebileceğin iyi işinin ehli bi diyetisyennn ??? :honk:

Canan Karatay iyi diyooalar:u2:

Çok sakıncalı bir durum. Gruba beklemediğimiz yerden soru sormuş. Cevap bile verememişiz.
Acaba smi nin ruhu olabilir mi? Gel dedik hayır dedi gelmedi. Israr ettik. Hayırdan anlamıyoruz sandı. Kelime anlamını bilip bilmediğimizi test etmek istedi bana kalırsa.

diyetisyen dilara koç tan sonrası okunmuyor. koçer falan. hımmms. sık kullanılanlar falan işte. biz eskiden böyle durumlarda ayak yoluna montla gidioduk ha bi de kasayı yan çevirioduk.

Çok sakıncalı bir durum. Gruba beklemediğimiz yerden soru sormuş. Cevap bile verememişiz.
Acaba smi nin ruhu olabilir mi? Gel dedik hayır dedi gelmedi. Israr ettik. Hayırdan anlamıyoruz sandı. Kelime anlamını bilip bilmediğimizi test etmek istedi bana kalırsa.

valla bilemedim ki, konu da tutmamış zaten .s.s

Konu niye hit olmamış olm

hep sizin yüzünüzzdennnn :kızgın: :redface: neden boş bırakıyorsunuzzz buralarııı @

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri