Ekim Ekenin Basma Dikenindir!

• Kullanıcı Yek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1047 gün önce görüldü
Ekim ayı itibariyle her aya bir yekleme yapıp, sizi de konumda bekleme yapmaya davet ediyorum :D

Konu benim ona göre davranın alskshsjdh

Şimdi size sorarım?

Bir insan; 5 gün çalışıp, hem yüksek lisans hem açıköğretim hem de İngilizce eğitimiyle beraber nasıl evlenmeye zorlanır? Ekim ayı konseptimiz bu!

Derdim var'a açacak değildim yani.

O zaman şarkımız da gelsin; Metin Arolat - Dert Değil.

Şimdi görüşlerinizi yazın bakayım. Öperim saçınızdan :p

10 kaplan gücünde görülüyorsa demekki :P

Dedim ben sana yüksek zekanı ve becerini dışarıya yansıtma diye gizli tut zamanı geldimi kısa kısa kullan arada salak rolü yap yoksa çok yüklenirler :D

söz konusu Yek ise, gerisi teferruattır çünkü hocam :D

ne kadar doğru bişey söyledim dimi xd

Boşver işi gücü evlen çoluğa çocuğa karış hayatın şenlensin biz çalışıyozda ne oluyor :D

Her işin üstesinden gelmeseymiş o hıyar da di mi Sakura :D

Grifikir ben göstermiyorum zorla alıyorlar oğlum :D zaten yüksek lisansı uzatmak zorunda kaldım çünkü niye hocalarım 3 güne ders koymuş insafsızlar :D eğer burayı okurlarsa canlarımdır sksjskn

Mathilda bu teferruat çok teferruat yavrum bana özel sektörde tişörtle çalışacak adam lazım zira ütü yapamam :p

Akhilleus ben ne diyo'm sen ne diyo'n :(

Sılaya Uy? (:

Oluruna Bırak Her Neyse Geçer Hayata Zulmedip Üzülmeyemi Değer.

Grifikir ben göstermiyorum zorla alıyorlar oğlum :D zaten yüksek lisansı uzatmak zorunda kaldım çünkü niye hocalarım 3 güne ders koymuş insafsızlar :D eğer burayı okurlarsa canlarımdır sksjskn

Mathilda bu teferruat çok teferruat yavrum bana özel sektörde tişörtle çalışacak adam lazım zira ütü yapamam :p

Akhilleus ben ne diyo'm sen ne diyo'n :(

abla sen neler söylüyosun öyle xd
ne tişörtü ne özeli xd sen evlen, ütülerin benden :D:D

Maria Puder hep bunlar evlenen emsalgiller yüzünden ne güzel altı aydır sesleri çıkmıyordu :D ulan eve gelip matematik problemi soran Murat evleniyor yarın, annem karalar bağladı mahallede bekar kalmadı diye :p çok komik annem aksnskndj

Araz Sıla'ya falan uyamam ben Grup Laçin'den Bu Sene De Bekar Gezelim'ciyim :D

Eğitim şart.
Hem oku, hem evlen diyemeyeceğim çünkü ikisi bir arada çok zor ki, sende 3 ü bir arada nescafe gibi bişi olmuş. 3 ü 1 aradayı da sevmem. Şekersiz içerim ben kahveyi.
Ne diyordum ben ya ?

Evlenince birde ev derdi, yok koca derdi. Al sana 5 i 1 arada.
Saçların beyazlar, depresyona falan girersin.
Evleneceğin kişi, eğitimine ara vermene değiyorsa oda başka konu tabi.
Bence önce eğitimini tamamla, koca her zaman bulunuyor yahu bu ülkede.
Nefes alsan yeter :D

Yani hala umudu varken evlen benim annem artık sustu Yek jfjck:D

Yaş alımın hızla artıyorsa zorlanabilir :D

Ne demişim :nee: kötü birşey söylemedim yaşını bilmiyorum ama aradığın kişiyi bulduysan evlenip yuva kurmak güzel bir eylemdir.

Beyaz eğitimime ara vermem daha daha ve daha. Vallahi taktiğim şudur ki, evlilik cüzdanı alma belge al :p
Hem bence hiçbir erkek benim kıymetimi bilemez :D skdjdjhdh

Maria Puder benimkiler de susmuştu yavrum :D vade bile verdim o zamana kadar ağzınızı açmayın diye skskdk ders programı üç gün olunca ders bırakmak zorunda kaldım annem depresyona girdi :D

Geri