Eintracht Frankfurt - Galatasaray (5-1)

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Plesk siz galatasaraylılar anca kendinizi kandırırsınız bu cümlelerle kardeşim :d birinci ağızdan aklıyla kalbi çelişen oyuncular dendi, ofsaytımsılarla ittirildiniz, lobilerinizle puanlar aldınız. Bunların hepsi gerçek, uydurma değil. Ama hala hakkımızla diyorsunuz, ilginç :*

Şakası mizahı bir yana şimdi gelelim işin gerçeklerine ;

Öncelikle iki küçüklerin taraftarları az öteye gitsin Vardara elenen, Nordajsjdasj den 6 yiyen, İskoçyanın köy takıma elenip köyferansa dahi gidemeyenlerle sidik yarıştıramam. Çünkü Gaassaray çok büyük.

Gelelim dünki maça ; Yönetime de, Okan Hocaya da, Futbolculara da yazar.

Yönetime yazar çünkü transferleri geç bitirdiler. Hücum yetenek, savunma alışkanlık işidir. Sen bu maça beraber oynama alışkanlığı olmayan 3 değişiklikle ilk defa çıkıyorsun. Singo, Uğurcan, Davinson ilk defa oynuyorlar. Alışkanlık olmadı mı böyle kendi kalene iki tane atarsın, boş ortadan gol yersin. İki gol yiyince savunman dağılır. Bu transferler zamanında yapılsa, beraber oynasalar, kamp geçirseler bu savrulma olmazsı.

Okan Hocaya yazar çünkü defalarca gösterdi ki buraların hocası değil, tek bir planı var önde pres yap şerefinle yenil. Böyle olmaz. 0 plan, oyuncu yetenekleriyle maç oynayıyorsun. Değişiklikleri zaten facia. Rakip takımdan net üstün olduğun tek yer orta saha, ordan adam eksiltip hücuma adam alıyorsun. Orta sahadaki üstünlüğü de veriyorsun. Ezbere hamle. Gol lazım forvet alayım. E o forvete topu kim getirecek? Ulan koca Klopp, Guardiola geriye düşünce oyuna ne diye forvet yerine orta saha alıyor? Topu rakip cezasahasına taşımak için, orda bir şekilde atarız diye ama bu 90 lar adamında yaratıcılık 0.

Oyunculara yazar çünkü lakayit ve şımarıklar. BAY takımla idmana çıkmaz sonra böyle her ikili mücadeleyi kaybeder. Sane desen ben koca Saneyim hop yatırdım kaldırdım futsal oynuyorum modunda. Yunus desen kerem olmaya doğru gidiyor, kendimi ispat edecem diye paso 3 kişinin arasına dalıyor. Torreira, Singo ve İlkay dışında galibiyet için oynayan ekstra bir şey yapmaya çalışan kişi sayısı 0. Herkes yan pas geri pas. Ulan rakip ceza sahasından kaç kez kaleciye kadar döndük yav dene, bir ara pas dene bir tane içeriye şişir. Uzaktan bir şut at. Yok. Yan pas yan pas geri pas hooop top bizim kalecide.

Vasat. İnşallah Liverpooldan 9 yemeyiz.

Plesk siz galatasaraylılar anca kendinizi kandırırsınız bu cümlelerle kardeşim :d birinci ağızdan aklıyla kalbi çelişen oyuncular dendi, ofsaytımsılarla ittirildiniz, lobilerinizle puanlar aldınız. Bunların hepsi gerçek, uydurma değil. Ama hala hakkımızla diyorsunuz, ilginç :*
durmadan öpüyorsun ama nasıl tartışayım ki ben senle. bir hoş oluyorum.

3 haneli eksi averaja düşen ilk takım taraftarlarına biraz daha hassas davranalım arkadaşlar…

Sadece Avrupa’da gördükleri kırmızı kart sayısının tr’de gördüklerine oranı bile her şeyi açıklıyor.
Fenerbahçe, geçen sezon tüm Avrupa müsabakalarında (CL, EL ve CL'nin toplamında) en çok kart gören takımken Süper Lig'de ilk kırmızı kartını şampiyonluk yarışının matematiksel olarak bittiği hafta gördü. Bu dahi tek başına her şeyi açıklıyor ama safsata yapmadan son 5 sezonun kartlarına bakmak gerek. Toplamda 5 sezonda Fenerbahçe, 386 Sarı, 21 Kırmızı, Galatasaray, 381 Sarı, 19 Kırmızı görmüş. Galatasaray'ın Avrupa'da gördüğü kartlara da baktım, son 5 sezonda totalde 3 Kırmızı görmüş. Oranını orantısını, tanjantını kontanjantını bilmem. Rakamlar bu. Buradan bir açıklama devşirecek olan varsa buyursun.

Avrupa maçlarını da dahil edince nasıl harika bir sezon olabilir ki?

Geri