Yenilecek gibi duruyorsunuz çünkü Osimhen olmadan işiniz çok zor.maç nolur?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yenilecek gibi duruyorsunuz çünkü Osimhen olmadan işiniz çok zor.maç nolur?
sen bizdeki icardiyi talisca mı zennettin ?Yenilecek gibi duruyorsunuz çünkü Osimhen olmadan işiniz çok zor.
Kaybetmeyin de beraberlik de yeter şimdilik.sen bizdeki icardiyi talisca mı zennettin ?dsamkdkadkmsadsa bizde ejderyalar bitmez
fener taraftarı ekseriyetle bilimsel değil de kalbinden geçenle yorumluyor futbolu.Yenilecek gibi duruyorsunuz çünkü Osimhen olmadan işiniz çok zor.
Tabii ki.@Lefty maçı izleyecek misin
Gider bodo glimte yenilir bunlar gör bak aha şıraya yazıyorum Leftyciğim hfjdjjfTabii ki.Bu gece tüm kalbimle destekçiniz olacağım ayrıca ilerleyin artık ve her sezon hayal kırıklığı yaşatmayın.
Galatasaray kazanamayacak olsa da destekleyeceğim.Ben izliycem ve tüm şans melekliğimi Frankfurta yolliycam
Tşk
O aşamaya gelirler umarım.Gider bodo glimte yenilir bunlar gör bak aha şıraya yazıyorum Leftyciğim hfjdjjf
Sen çok biliyon dün yoktun hayırdırGider bodo glimte yenilir bunlar gör bak aha şıraya yazıyorum Leftyciğim hfjdjjf
Buradaydım da uyuyakalmışım. 7/24 burda sizi mi takip edeyim…Sen çok biliyon dün yoktun hayırdır
adolf dur sen de bir allah aşkına4 1 frankurt alır...