Einstein’ı Gelin Evi programında tanıyan kadın

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Haydi görmedin bu yaşa kadar hiç mi duymadın be kadın?

Anısı var mi diyor bi de.dd

dünyanın en ünlü fizikçisinin ve bulduğu formülün saat yapılıp aksesuar olarak kullanılması daha vahim bir konu bence. :cici:

Geç olsun güç olmasın :şekil: sonuç olarak tanımış oldu :şekil:

Dizi ve magazin izlemekten bilim adamlarını tanımaya sıra gelmemiştir

Demet Akalın'ın pahalı çizmelerini, Şeyma Subaşı'yı saniyesi saniyesine takip etmekten fırsat bulamamıştır ilime, bilime.
Böyle cahilliqueler yüzünden ev hanımları banlansın diyolla :liv:

Abartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ilgisini çekmemiştir duymamıştır ,hepinizin annesi tüm ünlü filozofları tanıyor mu toplum olarak abartmayı seviyoruz.
e=mc2 yi çoğumuza sorsak sadece lafta biliyordur denklemi açıklayacak çok az insan vardır.

Bende yeni duydum şuan. Teşekkürler evlilik programı, yeni bir bilgi edindim.

Einstein onun ne işine yarıyacak?
Bilse ne bilmese ne?Ilgi alanı bilim değil.
Herkes Einstein'i tanimak zorundami?Herkes fenlemi ilgilenio lan?Herkes bi bilge ülkede.Ondan bu tur programlar tutuluo ya.
"Aa tabi o Einstein" diyen haspama uyuz oldum.
Anlat bakalım ne iş yapmış Aynştayn deseler,lafı geveleyip durur.
Sen o adamin ne is yapmis oldugunu bilsen o zalak programa cikmazsin bi kere.

Bilmiyorum demek daha samimidir.Zaman mekan kavramini algilamistir cunki bilinçsizce.

Biliyorum ama nasil anlatsam diyenler ise ne zaman ne mekan cercevesi icindedirler.
Fihrist bilgilerle,hayal guclerini suslemis ve kirik egolarini bu denli ayakta tutma cabalari icindedir.

Kime acisam simdi bilemedim :cici:

Forum hayatının en kığral yorumu için aynştayn konusu bekleyen bilimsel Süreyya Hn.

:alkis: :alkis:

Bu millet kanuninin kendi oğlunu bogdurdugunu da 600 yıl sonra bir tv dizisinden öğrendi normal yani

Konuyu okurken yaşça daha büyük birini bekliyordum. Yetişme tarzıyla ilgili bu konular. Aile önemli bir faktör.

Yaşlı biri olsa hadi neyse dünyadan bi haber bu yaşa geldi teyze dersin, fakat hiç mi ders görmedi bu zavallı yada bir başka naif'ce düşüncem tanımamış da olabilir :T:

Tanımayabilir , her ilden farklı farklı insanlara sorun kaç kişi tanıyor ? Onu geçin öğrencilere sorun hepsi biliyor mu ? Sadece isim olarak bilip aslında kim olduğunu bile bilmeyen tonla öğrenci vardır.Bu durum kitap okumaktan ne kadar uzak olduğumuzun ve bilgiye ne kadar aç olduğumuzun bir kanıtı bence.

Geri