Einstein. Kimdir?

Konu sahibi son olarak 3695 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adım İrem.
24 Temmuz 1995 yılında Ankara'da doğdum.
Babam asker olduğu için baya bir şehir gezdik, şuan diyarbakıra geldik.
Liseyi bitirdim, ama geçen yıl ki sınavda istediğim bölümü tutturamadığım için tekrar hazırlanmaya başladım umarım bu sene olur :rolleyes:
Bir tane kardeşim var 8. sınıfta bu sene.
Normalde babam bulgar, annem çerkes öyle ortaya karışık bir durum :D
Çok sıcakkanlı ve konuşkan biriyim, ani tepkilerim olabiliyor arada :D
Kıvırcık saçlıyım falan :D

Beşiktaşlıyım ama takımla pek bir bağım yok :D
Dizi izlemeyi severim genelde yabancı, arrow, the big bang theory, the originals, the vampire diaries, dracula takip ettiklerim bitmiş olanlardan dexter, chuck ve prison break izledim. Yerli olarak bir tek güneşi beklerken var :D

Daha ne yazacağımı bulamadım bu kadar yeter herhalde
Tekrar herkese merhabaaa :rolleyes:

Memnun oldum Einstein. benim de babam asker biz de çok gezdik malesef, zor oluyor ama yeni yerler görmek güzel(:

h.g orada yasamak zor olmalı ya insanlar bıde terör olayları fılan vardır allah kolaylık versın ^^ ama yenı yerler görmek guzeldır

Ben ilk geldiğim zaman korkmuştum ama mesela bir olay olduğunda benim hiç haberim olmuyor. sadece belli başlı 2 semt var orada çok olay oluyor gitmezsen sorun yok :)

Ben ilk geldiğim zaman korkmuştum ama mesela bir olay olduğunda benim hiç haberim olmuyor. sadece belli başlı 2 semt var orada çok olay oluyor gitmezsen sorun yok :)

hım anladım (: ama ıns daha ıı yerlere tayın edılırsınız ya cok sıkıntı herseyı oranın büyük kentlere İstanbul belkı yabancı yerlere hayırlısı ıns (: bende su sınavdan cok muzdarabım ya ne bılım ıyı bır meslek sart yoksa surun ^^

Şu an konuya Albert Einstein diye düşünüp girdiğim için öncelikle iki dakika utanıp geliyorum :utandım:

Diyarbakır güzel şehir :) Türkiye yüzünden kötü algılanıyor sadece :/
Kıvırcık sağlı olmak ayrıcalıktır :hi:
The big bang theory ♥ :D

Yalnız müzik tarzı girmemişsin olmadı :/

Noktali Einstein nasil ki diye sordum,görüp,gelip,şaşırdim.

Relative ne kadar hoşsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri