Einstein Aşağılık Bir Adam

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Ahmet Çakar'ın söylediği söz. Beyaz Futbol mu Derin Futbol mu ne; o saçmasapan programda söylemiş. Güya adı futbol, ama konular tam karı kız hamamı.

Konuyu görünce konuşmayı dinledim. Özetle şöyle demiş: Einstein dünyanın aksını değiştirmiş çok önemli adamlardan biri ona bir lafım yok. Ama karısına köpek muamelesi yapan bir adamdı.

"insanlar atom bombası gibi en son teknoloji ürünü bir silahı üretecek kadar akıllı, ama onları kendini yoketmeden kullanmayı bilecek kadar zeki değiller "

bu söze bakarsak, einstein o kadar da zeki bi adam değilmiş çıkarımı yapabiliriz.

programı izlemedim ama ahmet çakar bu açıdan baktıysa, katılıyorum.

Ahmet Çakar dünyanın en kompleksli en gereksiz adamlarından birisi tek istikrarlı tarafı ne fenerliler ne de Galata Saraylılar tarafından sevilmemesi.

bakış açısını değiştirir bir adam bir şeyi başarmıştır ama bir yandan bok etmiş ki fizikçileri yakından takip eden hayat hikayelerini okuyan bir insan olarak haklı olma ihtimali yüksek
Bknz: edison ampülü bulana kadar bin bilmem kaç tane deney yapmıştır buluşu Nikola Tesla patentleri sayesinde tarihe kazınmıştır Nikola teslayı kim soru işareti

Beyinsizler genel görelilik kuramına göre anlamsızlıklarının bile farkında olmadan einsten'a laf ederler. Malum ya! Kanalizasyonda yol alıyor olabilirler. Aslında hepsi de numara peşinde. Etkile, kullan, gözlerini boya, kandır, at v.s. Yürüyün lan!

Geri