Ehliyeti 9.cu seferde alan adam gözyaşlarını tutamadı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Burada 5’nci seferden sonra psikoloğa yolluyorlar.
Bu nasıl renk lan böyle erkek adama yakışır mı..

hahah awh. ya benim de baslamam lazim artik ehliyet dersine. bu pembe arabada araba surmeyi ogrenmek isterdim bak. motivasyonum icin iyi gelirdi oeh

iki, üç hadi dördü de anlarım da dokuz ne. herkes ehliyet alacak diye bir şey yok.

İlk seferde aldık da sorsan hiçbir şey hatırlamıyor gibiyim kendime ait aracım olup sürekli kullanmaya başlarsam tekrar kurs alacağım

Almis iste..
Parayla satin alanlardan daha dürüst.
Pes etmeyen insanlari severim.
Aferim len.

bedavan kpss kazanıp bütün devlet organlarına yerleşen fetöcü elemanlara gelsin

şu çok net ki bazı insanların araba kullanmaya yatkınlığı olmuyor. ehliyet almış olsa da olmuyor. kırk yıllık şoför olmasına rağmen arabasına bindiğimde rahat etmediğim insanlar var. bizim memlekette bazen inattan ama çoğu zaman bi gereklilik olduğundan "ehliyetim olmalı" takıntısı var. iş başvurularında sorulan sorulardan biri nihayetinde "ehliyetiniz var mı?" sorusu. böyle bir zorunluluğa dönüşmese bu kadar kasılacağını düşünmüyorum. kimse e sınıfı ehliyet almak için bi tarafını yırtmıyor mesela.

Gülay yengem teorik sınavdan 90’larda not alıp direksiyonda son hakkında vermişti. Yıllarca kendiyle övünüp bir kez cesaret edip trafiğe çıkmadı. Hala nereye gitse dayım götürür. Ehliyetini çerçeveletip asmasa bile sakladığını düşünüyorum. O yapar böyle şeyler.

Dunyanin en basit olayi olabilir ya su araba kullanma mevzusu.

Geri