eh ama olmaz ki

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
ülkedeki suriyelilerin güvenlik problemi oluşturabileceğinden bahsettim bi arkadaşa (forumda değil).
sokakta gruplar halinde dolaşıyorlar.
kaybedecek bişeyleri kalmamış gibiler.
çok kolay şiddete yönelebilirler düşüncesindeyim dedim
arkadaşım beni ırkçılıkla suçladı.
nasıl olur sırf suriyeli oldukları için insanları potansiyel suçlu olarak görürsün dedi?

üzüldüm.oysa bunu söylemek istememiştim.

kısaca ben ne yaparsam yapayım,ne kadar ılımlı olamaya çalışırsam çalışayım faşist olmakla suçlanıyorum.dün feveran da benzerini yaptı bana.

nasıl inandırabilirim ırkçı olmadığıma? neden vatanperverlik faşizm gibi gösteriliyor? sıkıldım ama..

Fasizminde asamalari var , herkesin aklina ilk naziler geldiginden boyle davranmis olabilir arkadasinda.
Tabiki kendinden olani tutacaksin. Komsuda bile bu boyledir. Mahalleni benimser komsunu kayirirsin.
Ulke icin olunca neden olay cikiyor anlamiyorum

Nasıl mı inandırabilirsin?
İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini umursamadığını düşündüren bir profil çizmiştin hep.
Şaşırttın beni.

Suriye konusunda ise hemfikiriz.
Bu ırkçılık değil.
Hangi ırk olursa olsun aynı şeyi düşünürdüm.
Burada Suriyelilerin suçlu olduğunu söylemiyorum.
Ama bulundukları durum itibariyle potansiyellerinin olduğunu inkâr edemeyiz.

ülkedeki suriyelilerin güvenlik problemi oluşturabileceğinden bahsettim bi arkadaşa (forumda değil).
sokakta gruplar halinde dolaşıyorlar.
kaybedecek bişeyleri kalmamış gibiler.
çok kolay şiddete yönelebilirler düşüncesindeyim dedim
arkadaşım beni ırkçılıkla suçladı.
nasıl olur sırf suriyeli oldukları için insanları potansiyel suçlu olarak görürsün dedi?

üzüldüm.oysa bunu söylemek istememiştim.

kısaca ben ne yaparsam yapayım,ne kadar ılımlı olamaya çalışırsam çalışayım faşist olmakla suçlanıyorum.dün feveran da benzerini yaptı bana.

nasıl inandırabilirim ırkçı olmadığıma? neden vatanperverlik faşizm gibi gösteriliyor? sıkıldım ama..

Nasıl mı inandırabilirsin ırkçı olmadığına .. GERÇEK IRKÇILARA FIRSAT VERİLİR, YETKİ VERİLİR, ORTALIĞIN ANASINI AĞLATIRLAR ondan sonra aslında bizlerin ırkçı olmadığımızı herkes anlar ..

su akar yolunu bulur.raad ol kamki. aylık aile bütçene giren ortalama 9-10 bin lirana bak. zokma burnunu her ota moka.arada bir de cumaya git dua et.

İnandıramazsın :) İnsanlar kimin ne söylediğine bakmaz ki , ne anlatmak istediğine de bakmaz. Kendisinin ne anladığına bakar, ne anlamak istediğine bakar. O yüzden karşımızdaki insan ne anlamak istiyorsa biz onu anlatmış oluruz , öyle demiş ya Mevlana. "Sen ne söylersen söyle, söylediğin karşındakinin anladığı kadardır."

Geri