Eğlenilecek kızlarla evlenilecek kızlar ayrı mıdır ?

Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü

Eğlenilecek kızlarla evlenilecek kızlar ayrı mıdır ?

• Evet

Kullanılan: 14 77.8%
  • Hayır

Kullanılan: 2 11.1%
  • Diger

Kullanılan: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
Bu soruyu bir bayanin yoneltiyor olmasi, konunun ozunun ve gidisatinin gostergelerinden biri olabilir mi?

Bir bayan olarak sahsen bu sorudan rahatsizlik duyuyorum.
Bazi erkek arkadaslarim kizlar soyle Boyle derken inanmazdim. Ama daha d'un Bir kiz arkadasimla sahit oldugum konusma sohbetten sonra, bazi kizlarin gercekten eglenmelik olduguna kaanat getirdim. Cok ozur diliyorum bunu yazarken Ve utaniyorumda ama gidisat bu. En ufak ilgi sonucu Bir erkekle cikiarsak kendimizi hafife verirsek, olacagi bu kimse gereksiz bulamaz bu soruyu. Tabiki kizlarda oldugu gibi erkekler icinde mevcut bu girgir gecilecekleri var ciddi olunup uzulmemesi gerekenler var ...
Vay be onceki sevdalarin temizligini safligini arar olduk, kimse kimseye guvenemez oldu, herkes birbirini mahvetti...

Tam tersi seni eğlendirebilen kızla evleneceksin. Eğlenmesini bilmeyen kızla vakit mi geçer.

Bir kere isimlerinin farklılığına bakılırsa aynı oldukları söylenemez. Lâkin ben 'eğlenilecek' ibâresini de pek hoş bulmuyorum. Bunun için empatiye de gerek yok. Olacaksa evlenilecek olmalı.

Gereksiz bir konu olmuş

ayrı olabilir çünkü biriyle evleniyorsun yani ciddi bir iş diğeri ile eğleniyorsun

ayrıdır dayı. Eğlenilcekle eğlenirsin, evlenilcekle evlenirsin. karıştırırsan eğlenilirsin.

evet farklıdır aslında , hani oda şeyden çıkma , kızla yeni tanışıyosun misal ertesi gün evde oluyorsa deiğişik düşünceler olur erkekde

Yoo bence eglenilecek kizla evlenip, evlenilecek kizlada eglenilir
Ben bi sakinca gormuyorum :liv:

Evleneceğiniz kızla eğlenemiyorsanız evlenmeyin zaten

''İaşesini sağladığın hanım sana dinen haram sayılmaz'' diyen bir cemaat önderinin temsil ettiği İslamcı yapılanmanın söz sahbi olduğu bir ülke haline geldiysek bu gibi konularla sık sık karşılaşacağız demektir.

Geri