Eğlenilecek kızlarla evlenilecek kızlar ayrı mıdır ?

Konu sahibi son olarak 274 gün önce görüldü

Eğlenilecek kızlarla evlenilecek kızlar ayrı mıdır ?

• Evet

Kullanılan: 14 77.8%
  • Hayır

Kullanılan: 2 11.1%
  • Diger

Kullanılan: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
Eğlen eğlen git herkesde senin gibi yapsın sonra kızlar bilmem ne olsun sende evlenicek kız ara .. bulursan gel banada söyle.

Evet, erkekler için öyle. Çok yakın erkek arkadaşlarım öyle diyor. :) Barda tanıştığım kızı evimin hatunu yapmam derler. Bi yerde haklılar da.

Kadinlari bu sekilde siniflandirmak ve kategorize etmek hoslarina gidiyor olmali. Benim nefret ettigim söylemdir. Diger kadini eglenilecek kadin durumuna düsüren kim peki, sen degil misin.? Evlenilecek kadinla evlendikten sonra gözü hala eglenilecek kadinlarda olan kim peki, yine sen. Ha simdi diyeceksiniz ki sen sorumsuz, ipsiz sapsiz bir adamla evlenir misin sanki.? Tabi ki hayir evlenecegin kisiyi belirli kriterlere göre secersin orasi dogru ama insanlari siniflandiramazsin. Ayrica karsindaki sana kendini nasil tanitirsa sen öyle tanirsin. Yanilma payin yüksek, dikkat et de evlenilecek kiz sanip eglenilecek kizlarla evlenme. (:

Kadinlari bu sekilde siniflandirmak ve kategorize etmek hoslarina gidiyor olmali. Benim nefret ettigim söylemdir. Diger kadini eglenilecek kadin durumuna düsüren kim peki, sen degil misin.? Evlenilecek kadinla evlendikten sonra gözü hala eglenilecek kadinlarda olan kim peki, yine sen. Ha simdi diyeceksiniz ki sen sorumsuz, ipsiz sapsiz bir adamla evlenir misin sanki.? Tabi ki hayir evlenecegin kisiyi belirli kriterlere göre secersin orasi dogru ama insanlari siniflandiramazsin. Ayrica karsindaki sana kendini nasil tanitirsa sen öyle tanirsin. Yanilma payin yüksek, dikkat et de evlenilecek kiz sanip eglenilecek kizlarla evlenme. (:

Devam zen devam :hi:

ZeN gerekeni söylemiş eklemek istediğim şey böyle bir ayrım yapılabilir bu ayrımı yapacakta erkektir eğlenilecek kızla evlenilecek kız az çok kendisini belli eder.Sırf eğlenmek için masum insanların canı yanmasın.Belki sizin eğlence gözüyle baktığınız kızlar size ciddi gözle bakıp gönülden sevenlerdir.

ZeN gerekeni söylemiş eklemek istediğim şey böyle bir ayrım yapılabilir bu ayrımı yapacakta erkektir eğlenilecek kızla evlenilecek kız az çok kendisini belli eder.Sırf eğlenmek için masum insanların canı yanmasın.Belki sizin eğlence gözüyle baktığınız kızlar size ciddi gözle bakıp gönülden sevenlerdir.Yada ciddiye aldıklarınız sizinle eğlenenlerdir aslında.

Bazı sözler boşa kalıp olmaz. Dişi köpek kuyruk sallamazsa, erkek köpek ardına düşmezmiş. Ha burada erkekler sütten çıkmış ak kaşıktır demiyorum. Başlıkta kızlardan bahsedildiği için kısa yorumumu yaptım. Erkekler için de eğlenilecekler, evlenilecekler vardır.

Gerek kız, gerek erkek için evlenilecek türünü bulmak bu devirde zor. Parmakla gösterilecek kadar türleri azaldı zira. Kimse de bunların türlerini koruma adına bir girişimde bulunmadı.

Bana gelince; Zaman bana gösterdi ki, evlenilecek kız aramakta ömür tüketmek, eğlenileceklerle vakit geçirmekten daha mantıklı. Ama bu devirde de o zor arkadaş!

Bayanlar eğlenecek erkeklerle evlenirler mi?

Vay arkadas 21.yy da hala bunun tartismasi.
Bu ayrim siz erkekler sayesinde var..

Sen kizlari meta gibi gor
Agzindan salyalari akitarak bak.
Ulamasamadigin her kizin arkasindan laf et. Sonra onla evlenilmez de.
Herkes herkesle evlenebilir. Yeter ki iki taraf sorumluluk duygusuna sahip olabilsin. Insana saygi duyabilsin.
Kimse k.bakmasinda ben de hemcinslerim icin boyle bagnazca dusunen biriyle evlenmek istemezdim hayir bir de bizimle evlenmeyi bir lutfetmeymis gibi algilotorlar
Pardon ama benim senden evvel ki hayatim var ailem isim cevrem var ben sana muhtac misim gibi davranirsan hirtsin arkadasim.

Vay arkadas 21.yy da hala bunun tartismasi.
Bu ayrim siz erkekler sayesinde var..

Sen kizlari meta gibi gor
Agzindan salyalari akitarak bak.
Ulamasamadigin her kizin arkasindan laf et. Sonra onla evlenilmez de.
Herkes herkesle evlenebilir. Yeter ki iki taraf sorumluluk duygusuna sahip olabilsin. Insana saygi duyabilsin.
Kimse k.bakmasinda ben de hemcinslerim icin boyle bagnazca dusunen biriyle evlenmek istemezdim hayir bir de bizimle evlenmeyi bir lutfetmeymis gibi algilotorlar
Pardon ama benim senden evvel ki hayatim var ailem isim cevrem var ben sana muhtac misim gibi davranirsan hirtsin arkadasim.

Kapak !

Sen evlenilecek kızı hak edecek kadar temiz misin? Derler adama.

Laf kalibini falan bosverin siz. Kriterlerine göre es secmek baska bir seydir, insanlari siniflandirmak cok baska bir seydir. Mesela ben sigara icen bir erkekle ya da gece hayati olan bir erkekle evlenmek istemiyorsam evlenmem ama sigara icen erkeklerle, gece hayati olan erkeklerle evlenilmez de diyemem. Gecin bunlari. Nikahsiz birlikteligi kabul ettigi icin yatip kalktigin kadina eglenilecek kadin etiketi yapistirmak hic hos degil. Kadin bu birlikteligi kendi kendine yasamadi herhalde. Belki senin eglendigin kadin baskasinin evlenecegi kadindir ya da agir olmasin ama baskasinin eglendigi kadin senin evlenecegin kadin olacaktir. Ruhun bile duymayabilir. Büyük konusmaya gelmez..

Bi ortam da herhangi biri icin biri bunu desin bi daha asla gorusmem.

kaypak değer yargılarından hiç haz etmemekle birlikte; dışarı karşı son derece muhafazakar bir profil çizen, yaşanmışlığı ile de insanı şaşkına çevirecek bir takım kişilerin bu zihniyetteki erkeklere denk gelmesi en isabetli eşleşme nezdimde. kişi elbette muhafazakar bir yapıda olabilir, kendisiyle ortak değerlere sahip bir kadın da isteyebilir ama bu ayrımı yapan kişi belli ki yaşamının ( bekarlığının) büyük bir kısmını "eğleneceği" kişilerle geçirip, vakti geldiğinde zamanında eğlendiği kişileri küçük görerek başka seçimlerde bulunmakta ve yine riyakar bir ahlak anlayışı hasıl olmakta.

kadınların egolarını tatmin etmek için kendilerine aşık kişilerle birlikte olup evlenme vakti geldiğinde zengin erkek avcılığına soyunması gibi bir durum sanırım söz konusu.

bir kadin olarak soyleyecegim evet var cunku bazilari kendilerini eglence olarak tanitiyorlar
ama bence en guzeli ikiside olabilen bayanlar
her seye eglence gozuyle bakmayipta ayni anda ciddi bakabilenler de var

ama genel olarak bir bayan olarak bu ayrimi bende yapiyorum

Geri