Eğlenilecek kızlarla evlenilecek kızlar ayrı mıdır ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kadinlari bu sekilde siniflandirmak ve kategorize etmek hoslarina gidiyor olmali. Benim nefret ettigim söylemdir. Diger kadini eglenilecek kadin durumuna düsüren kim peki, sen degil misin.? Evlenilecek kadinla evlendikten sonra gözü hala eglenilecek kadinlarda olan kim peki, yine sen. Ha simdi diyeceksiniz ki sen sorumsuz, ipsiz sapsiz bir adamla evlenir misin sanki.? Tabi ki hayir evlenecegin kisiyi belirli kriterlere göre secersin orasi dogru ama insanlari siniflandiramazsin. Ayrica karsindaki sana kendini nasil tanitirsa sen öyle tanirsin. Yanilma payin yüksek, dikkat et de evlenilecek kiz sanip eglenilecek kizlarla evlenme. (:
Kadinlari bu sekilde siniflandirmak ve kategorize etmek hoslarina gidiyor olmali. Benim nefret ettigim söylemdir. Diger kadini eglenilecek kadin durumuna düsüren kim peki, sen degil misin.? Evlenilecek kadinla evlendikten sonra gözü hala eglenilecek kadinlarda olan kim peki, yine sen. Ha simdi diyeceksiniz ki sen sorumsuz, ipsiz sapsiz bir adamla evlenir misin sanki.? Tabi ki hayir evlenecegin kisiyi belirli kriterlere göre secersin orasi dogru ama insanlari siniflandiramazsin. Ayrica karsindaki sana kendini nasil tanitirsa sen öyle tanirsin. Yanilma payin yüksek, dikkat et de evlenilecek kiz sanip eglenilecek kizlarla evlenme. (:
Vay arkadas 21.yy da hala bunun tartismasi.
Bu ayrim siz erkekler sayesinde var..
Sen kizlari meta gibi gor
Agzindan salyalari akitarak bak.
Ulamasamadigin her kizin arkasindan laf et. Sonra onla evlenilmez de.
Herkes herkesle evlenebilir. Yeter ki iki taraf sorumluluk duygusuna sahip olabilsin. Insana saygi duyabilsin.
Kimse k.bakmasinda ben de hemcinslerim icin boyle bagnazca dusunen biriyle evlenmek istemezdim hayir bir de bizimle evlenmeyi bir lutfetmeymis gibi algilotorlar
Pardon ama benim senden evvel ki hayatim var ailem isim cevrem var ben sana muhtac misim gibi davranirsan hirtsin arkadasim.