Eğlenilecek Kızlar Evlenilecek Kızlar.

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
Son dönemlerde böyle bir sınıflandırma söz konusu.Çoğu erkeğin ağzındada bu var yok işte evlenilecek kız var eğlenilecek kız var felan.Sizce ne kadar doğru böyle bir söylem.
Özellikle erkeklere soruyorum böyle bir sınıflandırmayı nasıl neye göre yapıyorsunuz.Bence bayanlar adına üzücü bir durum sonuçta kimse oyuncak değildir eğlenmek adına.Bayan ne kadar kötüde olsa eğlenilerek ders vermek nekadar mantıklı merak ediyorum.Bu ara pek bir duyar oldum böyle söylemleri etraftan sizinde fikrinizi almak istedim.

Mevzu kadınsa milyon çeşit sınıf oluşturup itina ile sınıflandırırlar.

Yahu kardeşim hoşuna gitmiyorsa konuya girmezsin cevapta vermezsin ??? yöneticiye bak adamın yazdığını destekliyor ? bumu yönetim ?

X konuyu silermisin sana zahmet

Yahu kardeşim alınganlıkla ne alakası var ? böylemi forumda geziyorsunuz ? işinizew gelen biri açsa patlatırsınız kahkahaları biraz kendin ol bırak gösterişi?

Yahu kardeşim alınganlıkla ne alakası var ? böylemi forumda geziyorsunuz ? işinizew gelen biri açsa patlatırsınız kahkahaları biraz kendin ol bırak gösterişi?
Konu açarken eleştiriye de açık olmanız lazım bence. Sizi eleştirmiyorum , böyle düşünenler olduğuna şahit olmuşsunuz ki böyle bir başlık açmışsınız. Fakat kötü de olsa konunun yorum alması bir başarıdır. Olaya o açıdan bakın bence. Burada ne başlıklar var sadece açan kişi yazmış ve konu hiç yorum almamış.

Kardeşim öncelikle ‘bayan’ demişsin, umarım linç edilmezsin :)
Gerçekten hala böyle ayrımlar yapılıyor mu?
Bir insan beraber olduğu kişiyle hem eğlenip hem evlenemez mi yani?
Bunu kadın-erkek olarak ayırmak yerine insan olarak ayırmak daha doğrudur ama yine de hala bu tarz ayraçlar benim hoşuma gitmiyor.

eğlenceli şeyler yapıp sevişelim
sevişirken yine eğlenlelim

Geri