Eğlenceli ve tatlı reels videolar

• Kullanıcı Sux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 997 gün önce görüldü
çok tatlı bir video çekmişler, izleyince hoşnut oldum.

Duygu bana geçmedi flaş tv oyunculuğu için arkadaşlara teşekkür ederim Sjsjsj

Şunu seviyorum bende Tipik Türk ailesi Sjsjsj

epey zamandır canım sıkıldıkça bunu izleyip gülüyorum ghklfj

bu kareyi görmek maziyi anımsatıp derinden hüzünlendirdi. bir zamanlar kral da yüzünü sarıp, seyir halindeki aracın penceresinden uçsuz bucaksız dağlara bakarak vatan özlemi çekerdi..

beni hoşnut eden rafine müziklerin başını fransız, fars ve israilli kadın sanatçıların okumaları oluştuyor. dinlerken pek keyifleniyorum, yüzümde kesin bir tebessüm oluşuyor, tıpkı bu şarkıda oluştuğu gibi.
fransız erkeklerinin konuşmasına ise kahkahayı basıyorum, bence komikler.

kurgu mu yoksa gerçek mi bilemiyorum fekat güldürücü. p

kurgu mu yoksa gerçek mi bilemiyorum fekat güldürücü. p

11:45

bakma sen, millet şu an yaşananları inkar ediyor. o dönem darbeyi dört gözle bekleyenler, darbe yapılmasını isteyenler, kenan evren mitinglerinde olduğu gibi şak şak yapanlar bugün bu yaşananları inkar ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Sux
15 TL’ye Suriyeli çiğ köfteci’den sipariş ettiğim Halep çiğköftesi
IMG_4851.jpeg

11:45

bakma sen, millet şu an yaşananları inkar ediyor. o dönem darbeyi dört gözle bekleyenler, darbe yapılmasını isteyenler, kenan evren mitinglerinde olduğu gibi şak şak yapanlar bugün bu yaşananları inkar ediyor.

samimiyetle itiraf edenler, can güvenlikleri için darbenin daha hayırlı olduğunu söyleyenlerde var. bizimkilerinde o dönem canı yanmış ortalık sakinleşti temizlendi diye arada dile getirirler. ben bu konuşmayı görmemiştim şimdi görünce günümüze göre tezat buldum.

samimiyetle itiraf edenler, can güvenlikleri için darbenin daha hayırlı olduğunu söyleyenlerde var. bizimkilerinde o dönem canı yanmış ortalık sakinleşti temizlendi diye arada dile getirirler. ben bu konuşmayı görmemiştim şimdi görünce günümüze göre tezat buldum.
kenan evren'in ölüm konusunda da bu durumu uzun uzun dile getirmiştim, konuyu aramama rağmen bulamadım. o dönemi yaşamadan sosyal medya gazıyla yazıp çiziyorlardı. kastettiğim dediğin gibi samimiyetle itiraf edenler fakat kolay kolay kimse dile getirmiyor bunu. darbeye giden süreç, iç ve dış etkenler konusuna girmeden, bizimkiler de milletin büyük bir çoğunluğu gibi ortalık sakinleşti, iyi oldu diyenlerden. o dönemi yaşamadım ama her şey ortada, araştırıp bakmak kolay. çevremden de birçok kez dinledim, bayram ziyaretleridir, eş, dost toplanmalarıdır birkaç kez bu olayın içerisinde buldum kendimi. o dönem destekleyenlerin bugün kenan evren'i hiç desteklememiş gibi olmasına, bu durumu inkar edip ikiyüzlülüklerine bizimkisi sinirleniyor : /

konuyu mahvettik : /

• Beğen
Tepkiler: Sux

Geri