-
-
-
-
çok tatlı bir video çekmişler, izleyince hoşnut oldum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com
11:45
bakma sen, millet şu an yaşananları inkar ediyor. o dönem darbeyi dört gözle bekleyenler, darbe yapılmasını isteyenler, kenan evren mitinglerinde olduğu gibi şak şak yapanlar bugün bu yaşananları inkar ediyor.
www.instagram.com
www.instagram.com
kenan evren'in ölüm konusunda da bu durumu uzun uzun dile getirmiştim, konuyu aramama rağmen bulamadım. o dönemi yaşamadan sosyal medya gazıyla yazıp çiziyorlardı. kastettiğim dediğin gibi samimiyetle itiraf edenler fakat kolay kolay kimse dile getirmiyor bunu. darbeye giden süreç, iç ve dış etkenler konusuna girmeden, bizimkiler de milletin büyük bir çoğunluğu gibi ortalık sakinleşti, iyi oldu diyenlerden. o dönemi yaşamadım ama her şey ortada, araştırıp bakmak kolay. çevremden de birçok kez dinledim, bayram ziyaretleridir, eş, dost toplanmalarıdır birkaç kez bu olayın içerisinde buldum kendimi. o dönem destekleyenlerin bugün kenan evren'i hiç desteklememiş gibi olmasına, bu durumu inkar edip ikiyüzlülüklerine bizimkisi sinirleniyor : /samimiyetle itiraf edenler, can güvenlikleri için darbenin daha hayırlı olduğunu söyleyenlerde var. bizimkilerinde o dönem canı yanmış ortalık sakinleşti temizlendi diye arada dile getirirler. ben bu konuşmayı görmemiştim şimdi görünce günümüze göre tezat buldum.
konu mahvolmaz huzursuz olma.konuyu mahvettik : /
www.instagram.com