Eğitimin Amacı Allah Korkusu, Yoksa Ateistle LGBT İle Uğraşırsınız

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
AKP Milletvekili Hulusi Akar katıldığı etkinlikte yaptığı konuşmada eğitimin amacının Allah korkusu ve kuldan utanma olduğunu belirtirken, "4-12 yaş çocuklara Allah korkusu verilmezse ateistle mi uğraşacaksınız LGBT ile mi?" ifadelerini kullandı. DP millet vekili Cemal Enginyurt duruma ksert tepki gösterdi...

Hulusi Akar'ın 'Eğitimin amacı bilgi değil, Allah korkusudur; 4-12 yaş çocuklara Allah korkusu verilmezse ateistle mi uğraşacaksınız LGBT ile mi?' sözlerine Cemal Enginyurt sert tepki gösterdi.

Hulusi Akar şu açıklamayı yapmıştı:

"Eğitimin amacı bilgi edinmek değildir. Eğitimin amacı bir Allah korkusu iki kuldan utanmak. Eğer biz 4 12 yaş arasındaki insanlara, çocuklarımıza Allah korkusunu verirsek, Allah'tan korkmayı, kuldan utanmayı verirsek, vatan sevgisini verirsek, millet sevgilisini verirsek, bayrak sevgisini verirsek, başkaları için iyilik yapmayı öğretirsek ve diğer milli ve manevi değerlerimizi onlara yüklediğimiz takdirde onun üzerine bu çocuk nereye giderse gitsin, dünyanın her yerine gitsin bu çocuktan korkmayın.

Eğer bu verilmezse şu gördüğümüz tablo olur. Bu sefer ateistle mi deistle mi uğraşacaksınız? LGBT ile mi uğraşacaksınız? Uyuşturucuyla mı uğraşacaksınız? Şaşırırsınız, şaşırırsınız.

Ondan sonra başlıyoruz efendim savcı nerde? Polis nerede? Arkadaşlar, savcılarla polislerle bu iş olmaz olmaz. İşin başı ve ilacı eğitim. Bunu verdik verdik, veremedik kendi çocuklarımız da bize yabancılaşıyor, kendi torunlarımıza bize yabancılaşıyor."

kaynak

Son düzenleme:
Vekil haklı, Allah korkusu olmayan tüm toplumlar top oluyor. Haftada 7 gün dini eğitim şart. Bakın Afganistan'a, İran'a, Arabistan'a,...... tek bir top bulanazsız, O ülkeler bize ışık tutuyor.

Eğitim hayatının ilk günü,” Çanakkale’den Gazze’ye Vatan Savunması” diye ders konuldu. Bu ders gelecek nesillerimizin hangi algı ve müfredatla yetiştirileceğini biraz gösterdi.

Ülkemde o kadar çok sorun var ki ekonomik kriz, göç dalgası, eğitim sisteminin bedevileşmesi, sağlık sektörünün tekelleşmesi gibi gibi saymakla bitmeyecek sorunlarımız varken muhalefet cidden uyuyor. Korku ikliminde hepimiz susturulduk ve kuzu kuzu bize hak görüleni yaşamaya devam ediyoruz, bu kafayla da etmeye devam edeceğiz..

Eğitim hayatının ilk günü,” Çanakkale’den Gazze’ye Vatan Savunması” diye ders konuldu. Bu ders gelecek nesillerimizin hangi algı ve müfredatla yetiştirileceğini biraz gösterdi.

Ülkemde o kadar çok sorun var ki ekonomik kriz, göç dalgası, eğitim sisteminin bedevileşmesi, sağlık sektörünün tekelleşmesi gibi gibi saymakla bitmeyecek sorunlarımız varken muhalefet cidden uyuyor. Korku ikliminde hepimiz susturulduk ve kuzu kuzu bize hak görüleni yaşamaya devam ediyoruz, bu kafayla da etmeye devam edeceğiz..
Oylarıyla ve destekleriyle (geçmişte ve günümüzde) bu ülkenin bu hale gelişinde emeği geçen herkese içimden bişeyler söylüyorum.

Onu herkes söylüyor maalesef söylemek çözüm üretmiyor.
Orası öyle ama hala kendini temize çıkaranlar var, hatta alternatif yok mecbur oy veriyoruz diyenler var, vatan için, bayrak için verdik, veriyoruz diyenler var,..... Gerçekleri söyleyince vatan haini, Türkiye düşmanı ilan edenler var. Ben bu ülkede bir çözümün olacağından umudu çoktan yitirdim. Kollektif bir şekilde toplum kendisini imha etti ve böyle bir davranış her toplumda olmaz. Kimse kendisini sorgulamıyor.

Orası öyle ama hala kendini temize çıkaranlar var, hatta alternatif yok mecbur oy veriyoruz diyenler var, vatan için, bayrak için verdik, veriyoruz diyenler var,..... Gerçekleri söyleyince vatan haini, Türkiye düşmanı ilan edenler var. Ben bu ülkede bir çözümün olacağından umudu çoktan yitirdim. Kollektif bir şekilde toplum kendisini imha etti ve böyle bir davranış her toplumda olmaz. Kimse kendisini sorgulamıyor.
Koyu Akpli bile artık bıkmış durumda emin ol. Türkiye'nin geçtiği bu zor süreçte muhalefetin etkin ve yetkin söylemler geliştirmesi sadece sorunları değil çözüm için vaatlerini de vatandaşa iletmesi gerekir. Pasifize giden bir siyasi konjonktür var şu an Türkiye'de, güçlü bir muhalefet algısı tam oturmadı henüz kararsız seçmene ulaşılması gerekir oluşturulacak parti politikalarıyla bu konuda partiler yetersiz kalıyor.

Koyu Akpli bile artık bıkmış durumda emin ol.
Bu iktidar şöyle veya böyle %50 üzeri oy aldı. Geçmişte daha fazla verenler oldu. Bugünlere güya şimdi bıktım artık oy vermeyeceğim diyenler sayesinde geldik, i sanda,biraz utanma ilur ve özür diler, adamlar birde aday beğenmiyorlar.
Bu millet az protein ile beslendiği için kendi sorumluluğunu sorgulayacak zekaya sahip değil, hep başkası suçlu.

Geri