Eğitim Sistemi

Konu sahibi son olarak 3066 gün önce görüldü
Neredeyse herkes eğitim sisteminin kötülüğünden dem vurur. Fakat hiç oturup da düşündünüz mü? Sizce eğitim sistemimiz nasıl olmalı? Müfredatta, derslerin işlenişi açısından, sınıfların yapısı ve daha bir çok alanda gözlemlediğiniz eksileri neler, olması gerekenler neler?

Gelin beyin fırtınası yapalım, aklımızdaki eğitim sistemini yazıya dökelim.

Heç gusura galma. Fırtına yapacak modda deelim. Eğitimin pohdan olmasının nedeni, cibuti başganın cahal sevmesi. Az okuyan adam bunnara teveccüh göstermiyo. Ama ver rahleden caceylicabaculayı karın tokluğuna secde ediyorlar. Eğitim, beceriksizlik nedeniyle değil, böyle istendiği için kötüdür.

İmam hatipler kapatılsın.p

İmam hatip kadar yalan bişey yok. Abicim ruhban okulu de işte. Ulan ülkenin yarısı imam mı olur? Hem kızlar ne ayak? Kadından imam mı olur? Tey allam. İki satır bi kitap. Her Müslüman okuyacak bilecek zaten. Bunun için okul mu olur. Ha dersen islamic integral, arabic trigonometri var eyvallah

Kadından imam olur mu acaba gerçekten climax.
Ben dinde kadın sesi haram diye biliyorum.
Bir de sokak arasında öpüşen ihl'li gençler görüyorum arada.

Kadından ne imam olur ne hatip. Çünkü kadın erkeğin kaburgasından yaratılmış en fazla hayvan kadar değeri olan bi yaratıktır. Onlardan üçer beşer alıp sırayla becerirssin. Kadının Sesini duysa boşalır arap

Köy enstitülerini de gördü bu ülke. Arıcılıktan tut Roma hukukuna kadar her türlü bilginin verildiği bir eğitim kurumunu şimdi göremiyoruz.
Onun yerine kevser suresi ezberliyoruz, tubitak bilim fuarına zikir matik ile katılıyoruz. Kabeyi tavaf eden robot tasarlayıp yarışmalara katılıyoruz.
Eskiden bilim ve teknik dergisi entelektüel bilimi okuyucuya sunardı şimdi selamün aleyküm falan diyor adamlar, tuhaf.

"Din bilimin katilidir."

Sir William climax

Pratik ağırlıklı eğitimlerde labaratuvar yetersizlikleri ve ezbere dayalı eğitim. Kendi bölümüm için konuşuyorum bazı fakültelerde enjeksiyon yapmadan , doğru dürüst operayona katılmadan mezun olabiliyorsunuz. Öğrenmek isteğiyle girişken olursanız kapıyorsunuz bir şeyleri.
Teorik bölümlerde de sürekli ezber olmamalı neden sonuca dayanan beyin fırtınaları yapılmalı.

Pratik ağırlıklı eğitimlerde labaratuvar yetersizlikleri ve ezbere dayalı eğitim. Kendi bölümüm için konuşuyorum bazı fakültelerde enjeksiyon yapmadan , doğru dürüst operayona katılmadan mezun olabiliyorsunuz. Öğrenmek isteğiyle girişken olursanız kapıyorsunuz bir şeyleri.
Teorik bölümlerde de sürekli ezber olmamalı neden sonuca dayanan beyin fırtınaları yapılmalı.

Krebs siklusunun neyini fırtınalıycan ezberle işte

Fuar gibi fuar.
images

Geri