Eğitim hayatınızda en gereksiz bulduğunuz ders nedir?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Eğitim hayatınızda en gereksiz bulduğunuz ders nedir?

İmalat işlemleri.

Tamamen slayttan, CNC öğreteceğini sanan öğretmenlere selam olsun. :p

Lisans tamamlaya çalışıyorum tüm dersler gereksiz alanımla alakasız.
Alakam yok nasıl olsun ki çalışırken :T:

Beden egitimi.
Beden egitmek harici her seyi öğrettiler.:nopsrn:

Java o kadar zorladınız da ne oldu ?
koca bir hiç. Üniversite yıllarımı zehir ettiniz be :hıı:​

İş eğitimi dersi vardi bilir misiniz

Din kültürü derslerini hep hobi dersi olarak kullanırdım ben. Gereksiz buluyorsam demek ki. -Din kültüründe; politeizm, teizm, nihilizm gibi konuların işlendiği dersleri dinlediğim de olmuştur.-
Daha doğrusu aynı şeylerin yıllarca tekrar tekrar anlatılması baymış olabilir, mesela bunu tarih dersinde de yaşıyordum.
Sonra, girişimcilik dersi vardı, hiçbir şey kazandırmadı. Başka hatırlayamıyorum ben.
İş eğitimidir, teknoloji tasarımdır severdim ben öyle dersleri çoğunluğun aksine.
Üf ben fena halde sayısalcıyım. Çok sözel derslerde ödev yapardım genelde, evde ödev yapmayan bir tip olarak. :kaç:
Edebiyat, Türkçe severdim fakat.

Matematik kesinlkle ölmeli. Havuz problemleri hiç işime yaramadı esnaflıkta :O

Beden eğitimi.dersin adı bedenin vücudun eğitimi fakat beden hocası kızlara veleybol topu erkeklere futbol topu verip odasında kayfesini yudumluyordu.hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun nadir

El işi güzeldir oğlum, ben bir tane mumluk yapmıştım hâlen durur salonda çok şık dehorativ. :T:

Valla bak. döve döve ördürüyordu. Elalem apollo 13 ün maketini yapıyordu biz burgu örgü yapıyorduk. Aklıma geldi yine cebine koyayım

Geri