Eğitim bir kitle imha silahı

Konu sahibi son olarak 793 gün önce görüldü
"Gelişmiş ülkelerde son 50 yılda yapılan araştırmalar, okul başarısının sadece %10'unun okul ve öğretmenlerden kaynaklı olduğunu, kalan %90'ın ise öğrencinin kendisinden kaynaklandığını göstermektedir."

Yıllar önce okuduğum bu kitabın yazarını şimdi daha iyi anlıyorum..alıntı 1666203120510.jpg

• Beğen
Tepkiler: L_
Vinnie Paz in bir şarkısında end of days olması lazım insanlığın en büyük silahı kitle imha silahlarıdir. Öğretmenler katipler yönetimler ve televizyon gibi şeylerden bahsettiği güzel bir parçası vardı . Şeytanın ordusu piramitler yapılırken elektriğin var olduğu falan ..

Çalıştığım ilçede "köyler dahil" 2 ortaokul hariç tüm okulların imam-hatip olması dışında sorun yok.

Ve söylemeden edemeyeceğim; öyle bir imaj yaratılıyor ki ben artık kara çarşaf giyen öğretmen görüyorum. hem de her gün.

Sizde bir kızın ombresi bozulsa imam-hatip yada tarikat a bağlıyorsunuz.

Gelişmiş ülkeler de demiş.
Son 50 yılda demiş .
Kusura bakmayın ama sizde maalesef bu kitle imha silahlarının kurbanı olmuşsunuz ..

Yani sabit fikir anlıyor musunuz . Öğretiler dürtüler o şekilde beyninize kazınmış.

%90 öğrencinin kendisinden kaynaklanıyor diyor dostum, çocuk çevresinde ne şekilde büyürse onu örnek alır, bunu demeye çalışıyoruz.

%90 öğrencinin kendisinden kaynaklanıyor diyor dostum, çocuk çevresinde ne şekilde büyürse onu örnek alır, bunu demeye çalışıyoruz.
Ben orda kara çarşaf yazdığını görmedim. Yada imam-hatip . Öğrencilerin başarısının yüzde 90 ı kendisinin ise görev yapan öğretmenler o zaman ise yaramıyor?

İmam-hatip yada super lise yada kolej farketmeksizin öğretmenler ve okulun öğrencilere verdikleri eğitim sadece kitle imhadir da demek istiyor olabilir .

Geri