Sağlıkçı ya da öğretmen olsun ya gerçi her şeyden önce zeki olsun gerisi kolay.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaptan pilotunuz konuşuyor diyor ya bir de o kadar seksi çıkıyor ki sesleri kslmsksmBende pilot diyecektim angie benden hizli davranmis.. sesleri cekici oluyor :d
Siparis olusturuldu :d
Bunu ben de yapıyorum.. kimse seksi olduğunu söylemedi… nerede hata yapıyorum? :dKaptan pilotunuz konuşuyor diyor ya bir de o kadar seksi çıkıyor ki sesleri kslmsksm
Pilot musun ?Bunu ben de yapıyorum.. kimse seksi olduğunu söylemedi… nerede hata yapıyorum? :d
hayır ama ben de uçabiliyorumPilot musun ?
Çevreni gözden geçir… belki sende seksi durmuyor…Bunu ben de yapıyorum.. kimse seksi olduğunu söylemedi… nerede hata yapıyorum? :d
yarın bi daha yapcam.. bakalım diyecekler mi? :dÇevreni gözden geçir… belki sende seksi durmuyor…
Uniforma o Angie.Kaptan pilotunuz konuşuyor diyor ya bir de o kadar seksi çıkıyor ki sesleri kslmsksm
Diyecek baska sözüm yok :dhayır ama ben de uçabiliyorum
Benim duyduklarım gerçekten seksiydi. Sadece ses duydum. 0900’lü hat gibi çıkıyor resmen sklskUniforma o Angie.
![]()
Türk Askeri üniforma 🇹🇷🥵
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.m.youtube.com
.ddddd