Egeliii Kimdir?

Konu sahibi son olarak 3490 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adım Deniz.Egeliii'ye yakışıcak güzel isimlerden biri diye düşünüyorum özellkle İzmirlysee:) 20 Şubat 1989 İzmir doğumluyum:) İzmirde doğmuşum ancak ne yazık ki büyümemişim:) Babamın mesleği nedeniyle başka bi şehrde yaşamak zorunda kalmışız.İzmir'de yaşayamamak içimde kanayan bir yaraydı hele de tatillerde akraba ziyaretlerine geldiğimizde geri dönmek tam bir depresyon sebebi.Ve okulumun bitmesiyle soluğu İzmir'de aldım tabi kii:) Şimdi İzmir'de bir işim var ve çalışıyorum sanırım çok da mutluyum:) Aaa bir de İzmir dışında başka bir aşk var o da Galatasaray :) Neden böyle olduğumu bilmiyorum Futbol'u hani çok sevdiğim de söylenemez ama Galatasaray'a olan sevgim bambaşka:) Babamdan kaynaklandığını düşünmekteym:)Haa bir de hayatımda vazgeçilmez olan şey kötü örnek olucak ama çay ve sigaradır:) Neyse kısaca Deniz bu işte :)
Şimdiden okuyan zaman ayıran herkese teşekkür ederm:)

aaaaaaa tanıştığımıza çok sevindim bende bi ara galatasaraylı oldum geri hemen fenere geçtim :D:D

çok tatlı olmuş konun eline sağlık :srl:

izmiri bende çok merak ediyorum çok küçükken gitmiştik unuttum sayılır. Ayrıcana çok kişiye sigara bıraktıran biri olarak sana tavsiyem hemen bırakman.

aaaaaaa tanıştığımıza çok sevindim bende bi ara galatasaraylı oldum geri hemen fenere geçtim :D:D

çok tatlı olmuş konun eline sağlık :srl:
Teşekkür edermm:) Ama sen bi tekrar Galatasaraya çok seviceksnn:))
izmiri bende çok merak ediyorum çok küçükken gitmiştik unuttum sayılır. Ayrıcana çok kişiye sigara bıraktıran biri olarak sana tavsiyem hemen bırakman.

Bırakmayı ben de çok istiyorum.Aklımda hep var ama ne yazık ki vazgeçemiyorum.Kafamda bitiremiyorum sanırım.Bıraksam çok güzel olurr ahh ahh:)

Bu kzıalr nedne bu kadar az tanıtıyor kendilerini :D ben yazsam destan yazarım her halde :D ama sıkılırsam yazmaktan kısa keserim :D Egeli seninle tanıştıma tekrar memnun oldum :D

Harikaa.Hele ki Galatasaraylı kısımları çok başka :o

Yüreğine Sağlık . İzmire olan aşkın ortada :) Yakında bende İzmir gelini olduğumda misafirleşiriz :p

Seni tanımak çok güzel Deniz :cici: Herşey harika Galatasaray dışında :kiki: Umarım herşey gönlünce olur, teşekkürler....

Galatasaray dışında seni tanımak güzeldi. Sanırım sen de ben gibi denizi çok seviyorsun...

Seni tanımak güzel Egeliii :) Ortak bi yanımızında Galatasaray olmasıda ayrı bi güzel :)

seni tanımak güzeldi Deniz umarım dahada tanıma fırsatı yakalarım:)

Perii daha ne anlatayım canım öğrenmek isteyen muhabbet etsin ki tanışaym hahah:D
She` İzmir gerçekten bir aşk :) Ayy hadi inşallahh bi kapım daha olur:)
Themis İzmir'e aşık olup denize olmamak mümkün mü deniz olmadan yaşamak zoor :)
àRtì§tìc Galatasaray en güzel olan şeylerden biri zateen:)
AyLakLady Senin de umarm öyle olurr:)
AeQUiTaS umarım yakalırzz teşekkür edermm tekrar:)

ismin çok güzel söylemiştim birde Fotoğrafını koysaydın güzel görseydi forum :p güzel tanıtmışsın kendini (:

Aynen oyle izmir aşıgıyım:))
forum bunu kaldıramaz dıye koymuyorum hahah:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri