Ege mi ? Dokuz Eylül mü ?

Konu sahibi son olarak 2492 gün önce görüldü
Arkadaşlar Nükleer Tıp bölümüne direk geçiş hakkım var.Ama Dokuz Eylül ve Ege Üniversitesi arasında kaldım.Eğitim şekilleri hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Yorumlarınız için teşekkürler. :)

Bana sorcak olursan bi okulun neden puani yuksektir bence o okul iyi oldugu icindir ve bence egeyi secmelisin diye dusunuyorum.

Eğitim yöntemleri hakkında pek bir şey bilmem.

Ama Dokuz Eylül Üniversitesi Buca'da. Bence bu bile Dokuz Eylül'ü yazmaman için yeterli bir sebep.

Ege Üniversitesi Bornova da tamamen öğrenci yuvası. Her yer öğrenci. Yanında Yaşar Üniversitesi biraz ötesinde Şifa üniversitesi. Kültürel etkinlik dolu. Eğitim olarak Ege daha kaliteli diye biliyorum. 9 Eylül gibi dağınık değil. Başka aklıma gelen ne bileyim Forum Bornova AVM kampüs içinde hemen hemen. Metronun kampüs üçünde durağı var. Ulaşım kolay.

Evet civarındaki yerler hakkında bilgim var.Ama bazen bölüm bölüm değişiyor farklılar oluyor.Evet Egeyi tercih edebilirim.Kafama yatmadı değil.

Her alanda değişiyor üniversite kalitesi. Misal Dokuz eylül denizcilik anlamında Itüden sonra gelen bir üniversite ki Yıldız Teknikte de var bölümü. Yani genel kaliteden ziyade seçmek istediğin alanda iyi olup olmadığına bak.

Biliyorum da size yardımcı olacak kadar bilemiyor olabilirim. Ama bununla ilgili bir sorunuz varsa buyrun sorun. Ben cevaplayamasam da bilen başka biri çıkabilir.

Aga ikisi de İzmir değil mi?
bence farketmez ikisinin de kızları güzel

Ege ya da Dokuz Eylül'de okumadım ama bir İzmirli olarak söylüyorum ; Ege'yi seç pişman olmassın ;)

2 Üniversite'de Mavi Diploma var diye biliyorum ben.

Geri