-
-
-
-
-
Evet bu başlık altında annelerimizin efsaneleşmiş sözlerini yazıyoruz….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O zaman @HosgeldinHarunAbi den bir çeviri rica edelim.“Qurbana zarokê xelkê bi”
çeviri yapamadım belki de işime öyle geldi bilemiyorum hha çevirmez umarım kjkhkhkh
Yaa ironi lefti ciğim azcık annelerimizi anıp gülelim istemiştimO zaman @HosgeldinHarunAbi den bir çeviri rica edelim.![]()
Ruşen amcanın oğlu Sedat diye çevirebiliriz :d Ruhsar sevdalılarınaO zaman @HosgeldinHarunAbi den bir çeviri rica edelim.![]()
Ruşen amcanın oğlu Sedat diye çevirebiliriz :d Ruhsar sevdalılarına
Bana da annem bir keresinde “Anne olunca anlarsın” demişti ….
Evi bok götürüyor favorotti kjkjkhjhher yer her yerde. (bu kişisel favorimdir çünkü mükemmel bir söz)
evi bok götürüyor.
anne olunca anlarsın.
inşallah senin çocukların sana böyle yapmaz. (naptımkine)
top 10 listesinin başı bunlar herhalde...
ANNE OLUNCA ANLARSINher yer her yerde. (bu kişisel favorimdir çünkü mükemmel bir söz)
evi bok götürüyor.
anne olunca anlarsın.
inşallah senin çocukların sana böyle yapmaz. (naptımkine)
top 10 listesinin başı bunlar herhalde...
haksız değiller çünkü büyüdükçe annemde reddettiğim bazı şeylerden ufak ufak bende de olduğunu görüyorum, anaların dediği ve ilerde çıkmayan hiçbir şey yok bence... anne olunca anlarsın kısmında da böyle gizli bir beddua ettiklerini düşünüyorum hiç saklamasınlar ve kızım bana çemkirdiğinde ben de aynısını ona demek için gün sayıyorum. gün sayıyorum derken baya gün yani yıl falan sjhjh.ANNE OLUNCA ANLARSIN![]()
ANNELER HEP HAKLIDIR.haksız değiller çünkü büyüdükçe annemde reddettiğim bazı şeylerden ufak ufak bende de olduğunu görüyorum, anaların dediği ve ilerde çıkmayan hiçbir şey yok bence... anne olunca anlarsın kısmında da böyle gizli bir beddua ettiklerini düşünüyorum hiç saklamasınlar ve kızım bana çemkirdiğinde ben de aynısını ona demek için gün sayıyorum. gün sayıyorum derken baya gün yani yıl falan sjhjh.