efsane lise anıları

Konu sahibi son olarak 2954 gün önce görüldü
ilk sevgili, ilk öpüşme, ilk sevişme, ilk sigara, ilk alkol, ilk kavga, ilk ilk ilk. iliklere kadar ilk.

lise anıları ilktir, efsodur, kışkırtıcıdır.

sen ders anlatırken içtiğim sigaranın kokusunu nasıl almazsın eyyy analitik george hocamız?

(beyler kırmadan aman)

Ya efsane mi bilmiyorum ama şöyle bir anım var: Ben bu kopya mevzularını hiç beceremezdim. Yani bak anlamıyorum da. Neyse, İngilizce sınavındayız, "fill in the blanks" mevzumuz. tamam fill yapalım da kimse fill yapamıyor. Bir kız vardı İngilizcesi çok iyi, o yazdı sırasıyla kelimeleri. O minik kağıt bütün sınıfı dolaşıyor. Kağıdı bana verecekler, kaş göz yapıyorlar ben anlamıyorum. Arkamdakinden geliyor kağıt. Neyse, dedi "silgini verir misin?" Plan şu, silgiyi bana iade ederken kağıdı da verecek ama ben yine anlamıyorum kendi silgimi bölüp kıza vermeye çalışıyorum. Silgisiz kalmasın diye :liv: Kız kalktı sert sert fısıldadı "öf zeynep" falan dedi, öfledi önümdeki silgiyi aldı, beş saniye sonra tekrar geri bıraktı kağıtla beraber.
Tamam neyse kağıt bana geldi ama şimdi de benim önümdekine vermem gerekiyor öf ya çok zordu, neler ettim onu verebilmek için ben veremedim zaten o aldı :sırıt:
Öf hasta ettim arkadaşlarımı. Liseden o ikisiyle hala görüşürüm :D Beceriksizliğim bir şeyi değiştirmedi,tşk.

Komik mi ? Hiç gulmedik

Bkz :

WGzWPL.jpg

Ben gelende kravat takmam gömlek kolları sıyırık genelde cebime koyardım neyse tenefüs bitti Fizik dersine girdik tabii hocadan sonra girdik kravatlar nerde dedi cebime bi attım elimi eyvah dedim kravat yok sınıftan attı hayın hoca :T:
Böyle bir anımdır ilk ve son kez sınıftan atıldım :D

Lisede arkadaşlar sevgililerine vermek için şiir yazdırırlardı bana (:

Beden eğitimi derslerini anlat anlat bitmez.

Lise 2, ikinci dönem pazartesi günü 3, 4 ders. Dersin birinde uzun koşu vardı. Kendimce ısınma turları yaparken arkamdaki arkadaşımı görmemişim. Sağ bacağımı arkaya doğru germeye alırken spor ayakkabım başına vurdu.:sırıt: Hocaam diye bağırırken ayağımı tuttu ve dediki; senin belan olucam. Ve oldu. Hakkımı aldı. :mrslkm:

Bu da komik değildi, Hiç gulmedik

Lisede arkadaşlar sevgililerine vermek için şiir yazdırırlardı bana (:

noluyor lan, orası nasıl bir lise (bkz: çılgın lise) derken, şükür ki cümlenin devamını okuyabildim :/

EFSANE demiş fakat yorumlara bakıyorum da hepsi de KESTANE​

O da bişey mi sen asıl şunu dinle diyerek hevesle anlatılırken laf kesilince aslında kimsenin şeyinde olmadığı anlaşılan anılardır.

Ama benim anılarım efsanedir dinlemek isteyen olursa mesaj kutumu yeşillendirin

Geri