Efrasiyab Günlükler-Kongo

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Sağol kardeşim. Senin için buradaki sokak lezzetlerinden fotoğraf eklemeye çalışacağım..:)
Yukarıdaki Tırtıl kavurmasını çok beğendin gibi...:D
onu çok beğendim onunla ilgili sorularım olacak ama bunu bir radyo programında da derinleştirebiliriz.
o tırtıllar acı sosla enfes olur gibi mmmmm....

onu çok beğendim onunla ilgili sorularım olacak ama bunu bir radyo programında da derinleştirebiliriz.
o tırtıllar acı sosla enfes olur gibi mmmmm....
Konuşulacak çok şey var. Buranın kültürü, geleceği, ekonomik durumu, sömürü durumu, sana bir çok başlık sunabilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 121899
Ekli dosyayı görüntüle 121900
@Run buradan devam edelim.
Barbunya yok ama bunların da değişik bir fasulye yiyecekleri var. Çokta seviyorular...
Çok güzel ya, yani içerik olarak. Bu tür şeyler göndermeye devam et.
Dünyada benim kadar yemek seçen insan yoktur, yeni lezzetler denemeyi de sevmem, ama farklı kültür yemeklerini merak ederim, izlerim her zaman.
Peki sen ne yiyorsun.. kuş, geyik, bizon falan mı avlıyorsun :)

Çok güzel ya, yani içerik olarak. Bu tür şeyler göndermeye devam et.
Dünyada benim kadar yemek seçen insan yoktur, yeni lezzetler denemeyi de sevmem, ama farklı kültür yemeklerini merak ederim, izlerim her zaman.
Peki sen ne yiyorsun.. kuş, geyik, bizon falan mı avlıyorsun :)
Bizim burada Türk aşçımız var. Türk yemekleri yapılıyor. Uçak kargo ile ve buradan aldığımız ürünler ile yemek durumunu çözüyoruz. :)
Bir de Lübnanlılar var. Burada lokanta tarzı yemek yiyebileceğimiz mekanları var. Onlara da uğruyoruz. Bazı marketlerde Türk ürünleri bulabiliyoruz.
Bakayım onlardan da paylaşabilirim...:)

Hep demiyor muyduk farkli şeyler deneyelim diye.....
Güzel, Çok güzel...

Geri