Efil

Konu sahibi son olarak 4273 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konusu açılmamış , hadi açtık bakalım.İyidir sevecen sohbeti güzel üyelerimizden.Geceleri aktif olan renkdaş birisi

Yeni tanışmış olmamıza rağmen çok ısındığım ve gözümün aradığı bir arkadaşım.Enerjisine,neşesine hayranım.Sağ olsun,sayesinde gülebiliyorum.=) Seanslara devam edelim;d
Fesat değil.Kendini kasmıyor.Olduğu gibi davranan,doğal nadir üyelerden biri.
Her şey gönlünce olsun ; )

Efil Dün beni çok güldürdü Allah iyiligini versin amin ! :D neşeli eglenceli bir üyemiz :p

Çok enerjik yorumları insanın yüzünde tebessüm oluşturan bıcır bıcır birisi. Ayrıca nickide çog hoş :p

Tam çatlak :p
Yorumlarında her daim gülen, olaylara esprili yaklaşan, çok iyi kafiyeli konuşan, girişken, sevecen, doğal biri :) Gafadadlı adaylığı sona erdi o artık bir gafadadlı :D

Efil Candır o bambaşkadır kendini çok seviyorum yorumlarıyla konuşmalarıyla beni güldürüyor. Rabbim kalbine göre verir inşallah :cici: Bu gifi koymadan edemicem :D

tumblr_mye7hyIAUj1t0i1e4o1_500.gif

Çok tatlısın sen :dyg:o nasıl bir enerjidir nasıl bir sohbet şeklidir yenirsin sen kızım :zuha:

Ada sahillerinde beklediğim, tost ile beslenip vize ile süslenen, daha geçenlerde hakkında detaylı bilgiye ulaştığım, tam geyiklik makara sarmalık her foruma lazım olan renkli kişilik :dyg: :kiss:

Birbirimizi seviyoruz:dyg:

Çok şeker, güleryüzlü, sevimli kızlardan , seviliyorsun çokça:srl:

Canııım çikolatalı, fıstıklı, bademli pastam benim. Kısa sürede tanıdım çoook çok sevdim :dostum:
Tam bi dostsun! Tatlı dillimm güler yüzlüüm ey ceylan gözlüüüm :asd:
Seninle herkescikleri çekiştirmeyi seviyorum. :dyg:
Dedikodu konularımızın artması dileğiyle iyiki varsın muah :cee: :şirine:

@Efil :cat:

Sınavdan önce gelip bir neşesini gösterdi kayboldu yine :p
Çok sevimli biri hal hatır sormayıda ihmal etmiyor kuzu :kalp:
Hayallerine kavuşman dileği ile canımmmm :tatlı:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri