Efendim Çin malı olanı mı Almanya’dan geleni mi yaptıralım?

Konu sahibi son olarak 800 gün önce görüldü
Efendim Çin malı olanı mı, Almanya’dan geleni mi yaptıralım? Bu soruya cevap olarak “Kokteyl yaptırın” diyerek gülen ve milletle resmen alay eden profesörlerin görevlerine devam etmeleri insanlık adına bir utanç vesikasıdır!

Diğer yandan beşinci doz randevusu açılmadığı için sosyal medyadan bakanlığı şikayet eden, bıraksalar belki onbeş doz yaptıracak olan ruh hastalarının bilimden bahsetmeleri de bir cehalet vesikasıdır!

Yaptırmayan vatan hainidir, herkes köpek gibi olacak, olmayanın hakları kısıtlansın, işten atılsın, sokağa çıkamasın diyerek küreselci/ siyonistlerin tüm dayatmalarını kendi milletine hak görenlerin bugün hala bu ülkede ikamet etmesi ise milletin şerefinin iki paralık edilmesidir!

Serhat Arvas - 13.06.2023

Diğer yandan beşinci doz randevusu açılmadığı için sosyal medyadan bakanlığı şikayet eden, bıraksalar belki onbeş doz yaptıracak olan ruh hastalarının bilimden bahsetmeleri de bir cehalet vesikasıdır! Yaptırmayan vatan hainidir, herkes köpek gibi olacak, olmayanın hakları kısıtlansın, işten atılsın, sokağa çıkamasın diyerek küreselci/ siyonistlerin tüm dayatmalarını kendi milletine hak görenlerin bugün hala bu ülkede ikamet etmesi ise milletin şerefinin iki paralık edilmesidir!

Bu üslupta yazan birisini ciddiye alan var mı?
Bu paranoya ile yaşayanlara eskiden bir şeyler anlatmaya çalışırdım ancak şimdi sadece gülüp geçiyorum.
Bilimin B'sinden anlamayınca bu saçma görüşlerin sahiplenilmesinde hiçbir anormallik bulunmuyor.

Alman aşısı olduk ve kimseye de sağlığımızı koruduk diye hesap verecek değiliz. Siyonistler olsa olsa bu saçmalıkları savunanlara gülüyordur, ne güzel kandırıyoruz diye...

Salgın yaşandı ve çok sayıda insan öldü... Siz halen neyin peşindesiniz?

Siyonistlerin elindeki en güzel silah cehalettir ve çeşitli uydurma senaryolarla bilim karşıtlığını yaymaktır. Ne güzel alet oluyorsunuz onların oyununa, tebrik ederim.

Dijital kelimesini yeni mi öğrenmişler? Yaşadığımız çağ zaten dijital çağ ayrıca bu kelimeyi kullanmayan yoktur.

Dijital tasarım eğitimi alırken, küreselcilere mi hizmet ediyor muşuz? İlginç gerçekten...

Geri