Efe Güray Kimdir

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
1620653156256.png

Efe Güray, 10 Mayıs 1985 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Efe Güray, Beren Saat’in sevgilisiydi. Saat’in ünlü olmasında en büyük etkendi. Beren Saat’i meşhur eden yarışmaya katılmasını o sağlamıştı. Türkiye, Efe Güray’ı sevgilisi Beren Saat yorulmasın diye yarışma sırasında beklerken tanımıştı. Ancak, 2004 yılında henüz 19 yaşına geldiğinde bir arkadaşının kullandığı araçla geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Beren Saat, yıllar sonra verdiği bir röportajda hayatının akışını değiştiren oyunculuk yarışmasına katılmaya kendisini ısrarla teşvik eden 19 yaşındaki Efe Güray’ ile ilgili şunları söylemişti: “Hayatımın aşkı. O da TED’dendi. 3 yıldır birlikteydik. Hem arkadaştık hem aşık. Bir dakikamız ayrı geçmiyordu. Benden bir yaş küçüktü ama çok olgundu."​

ben çok üzülüyorum beren saat için. çok zor olduğunu da düşünüyorum bu kaybın onun açısından. yarım kalmışlıklar hep biraz daha acıtıcı oluyor. ancak ben de sanırım kenan doğulu'nun yerinde olmak istemezdim.

Ben Kenan Doğulu'nun yerinde olmak isterdim

Vefa guzeldir ama gecmisle de yasanmiyor.

evet kötü bir şey bu ama sevdiğinizin eski sevgilisi ölmüşse, bu size yasayan birine duyduğu aşk kadar acı ve ızdırap vermiyor.
sanırım birlikte olma ihtimalleri olmadığından ve neticesinde saygı duymayi öğreniyorsinuz ve anlayışlı oluyorsunuz bu durum karşısında

Boşuna demiyorlar yanındaki ile yaşlanır aklındaki ile ölürsün..

Minnet duyan bir kadın ve bunu her sene o kadar insanın linçine rağmen vazgeçmeden tekrarlıyor..

ben de her sene beren saat bunu paylaştığında duygulanıyorum. çok genç yaşta bir şey yaşarken, birlikte yeni bir yolun heyecanıyla yanıp tutuşurken böylesi bir kaybı atlatmak da unutmak da çok zor. beren'in bugün bu kadar linç yiyecek kadar tanınan biri olmasının mimarı da bir bakıma efe. bilmiyorum çok zor ama zaten bir araya gelme ihtimali olmayan bir durumun içindeyken kenan doğulu'nun buna dertleneceğini düşünmüyorum pek. kaç kere insanın hayatına hayatını değiştirecek biri giriyor ki? iyi ki her sene anıyor, her şeye rağmen.

Ben de Beren Saat'i anlıyorum. Bazı insanların hayatına hem arkadaşı hem sevgilisi olan ve ona çok şey katan, onu değiştiren insanlar girer. Ve bir gün gittiğinde sadece yaşanmamışlıklar içinde ukde kalır. Artık geriye kalan acı bir aşktan çok yaşanan sevgi ve içini arada bir sızlatan özlem olur.

Ölüm ile biten aşklar hep yarım kalır ayrıca kişiler arasında yaşanan bazı kırgınlılar varsa da hiç peşinizi bırakmaz, vicdanen rahatsız olursunuz.
Yeni gelen kişinin ölen kişinin yerini alma ihtimali neredeyse hiç yok çünkü yarım kalan ilişkinin bitme ihtimali bulunmuyor ve o kişiye duyulan özlem ömür boyu sürecek demektir.

Geri