Eee anlat

Konu sahibi son olarak 3074 gün önce görüldü

Sohbetin tıkandığı yerde bir nevi açıcı görevi gören duyduğumda sinirlendiğim kelimeler bütünü :p

karşılık olarak büyük ihtimal şu cevap verilicektir: "aynı valla işte ya ne olsun" :p

"Eee Daha daha nasılsın"buda var ve çok sinirlerim bozuluyor geyik yapmayı hiç sevmiyorum :)

Erkek Arkadaşımla Konuşmamızın Yarısı Böyle geciyo saçmalayıp duruyoz:D Sonra kontör bitip telefon Kapnıyo :D

arkasından "ne anlatıyım hacı.." gelmesi yada denilme ihtimali oldukça yüksek olan dialog örneğidir :D

bu konuda birini çok çıldırtmıştım çocuk ne dese ok peki tamam öyle evet sende sağol gibi net cvblar verdiğimden oda en son eee anlat dedi olur dedim :haha: anlatsana başak dedi tamam dedim :haha:
neyse rahatsız ediyorum sanırım dedi çok şükür dedim :haha: böyle saçma bi eylem dizesi işte :D

bu konuda birini çok çıldırtmıştım çocuk ne dese ok peki tamam öyle evet sende sağol gibi net cvblar verdiğimden oda en son eee anlat dedi olur dedim :haha: anlatsana başak dedi tamam dedim :haha:
neyse rahatsız ediyorum sanırım dedi çok şükür dedim :haha: böyle saçma bi eylem dizesi işte :D

Sen adamı çıldırtırsın :D

Sohbet böyle bir duruma geldiyse uzatmanın ne anlamı var ? Herşeyi tadında bırakmak gerek. Telefonunuzdaki kırmızı tuşa basın.

Eeee anlatın kırmızı düğmeye basmadan tabii :)

daha daha nasılsın

Geri