Edremit Nasıl Bir Yer?

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri
Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Edremit ege bölgesinde bulunan Balıkesir'in ilçesidir. buz gibi suyuyla ünlü Edremit kaz dağlarına yakın olması dolayısıyla serin ve temiz havası olmaktadır. Genellikle tatil olarak ucuz olması dolayısıyla edremit sıkça tercih edilmektedir. Edremit tam anlamıyla akçay ve altınoloğun altında gizlenen bir yerdir zira buralara gitmek için önce edremitten geçmelisiniz. peynir ürünleri ve zeytin oldukça meşhurdur.
Edremit'in eski adı adramistir.

yaşlılar yurdundan farkı yoktur ama huzurludur sakindir altınoluk'un eski güzelliğinden eser yoktur ceviz ağaçşarının yerini taş binalar almıştır sahili çok küçük ve taşlı akçay onun yanında çok daha iyidir

yaşlılar yurdundan farkı yoktur ama huzurludur sakindir altınoluk'un eski güzelliğinden eser yoktur ceviz ağaçşarının yerini taş binalar almıştır sahili çok küçük ve taşlı akçay onun yanında çok daha iyidir

Akçay'ın dondurmalarını çok beğeniyorum ben :p sarıkız heykelinin karşısında ki roma dondurmacısı hele harika.

şahsen ben altınoluk'u sevemedim bu yaz sadece 3 gün orada kaldık ve ordan akçaya geçmek durumunda kaldık

Size akçay altınoluk ve ören burhaniye ayvalık arasında kalan el değmemiş gizli koylarımı gösterebilirim

Geri