Editör mü Hatem? Kardeşim böyle bir şey olabilir mi ya?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Banlanmadan rank alanı dövüyorlar.:icon_cool: Hatem seni forumsal topluluğundan ayırıyorum. Hayırlı olsun hacım.:14:

Hatem değilde Larien mi olsaydı.
Kahrımdan ölürdüm.
Hayırlı olsun hatem

Hatem editör olabildiyse forumu benim üstüme yapmaları lazımdı.
Çk krldm .ss

Bir cümle ancak bu kadar düşük olabilirdi. Hatem sen neden olmak editör? İlk işin mastor için hızlandırılmış Türkçe derseleri olsun.

Arkadaşlar merhaba,

Dün köşe yazısı yazmak ister misin diye gayet kibar bir mesaj geldi ve tabii isterim diye yanıtladım. Ama konunun buralara kadar geleceğini bilmiyordum. Hatem aynı Hatem :D yani forum hayatımda üyelikten ileri geçemediğim için rank nedir ne iş yapar bilmiyorum. Tebrik eden arkadaşlara da teşekkürlerimi sunuyorum.

Şimdi ben Mastor’u banlayabiliyor muyum?

ReliableScholarlyIcelandgull-size_restricted.gif

Arkadaşlar merhaba,

Dün köşe yazısı yazmak ister misin diye gayet kibar bir mesaj geldi ve tabii isterim diye yanıtladım. Ama konunun buralara kadar geleceğini bilmiyordum. Hatem aynı Hatem :D yani forum hayatımda üyelikten ileri geçemediğim için rank nedir ne iş yapar bilmiyorum. Tebrik eden arkadaşlara da teşekkürlerimi sunuyorum.

Elbette banlayabilirsin, ülke de tetikçi yazarlarımız bile var.

adam geçen ev de rakı yapıyodu şimdi yazar olmuş,güle güle kullan rankını ajsj

:etazcw:

Birat kaç yerinden nerelerinden çatlıyo patlıyo merak içindeyim
Hayırlı olsun hatemm

Ya kardeşim bana gelen teklifleri ben elimin tersiynen itiorum siz ne diyosunuz yaaa

erdogan_yahu_bunlar_cok_zavalli_ya_h6711_9334d.jpg

Ne gibi teklifler meselaaa yani aklıma iyi bisi gelmiyo

Mastor’un degil yazar admin olmasi lazim. Mastorun kiskandigini iddia edenler fetocudur.

Ahahaha şakası esprisi bir yana ben konunun buralara kadar geleceğini inanın bilmiyordum. Sadece köşe yazarlığı yapar mısın mesajına evet dedim. Ben sandım ki benim sadece kişisel sayfa gibi sayfam olacak. Rank değişikliğinden haberim yoktu. Bugün de sözlük konusundaki aktifliğim nedeni ile düzenleme yetkisi verdiler sanırım hepsi bu. İnanın detayları bilmiyorum. Lefty müsait olduğu ilk fırsatta bilgilendirecek beni sağ olsun. Çok kibar kendileri (:

Yoksa Mastor kardeşim benden daha tecrübelidir :*

Geri