Edit Ahlakı

Konu sahibi son olarak 4134 gün önce görüldü
Sözde "Edit Ahlakı" Uğruna Saçmalayanlar da Mevcut..
Neymiş Efendim,
Tartışma Çıkabilirmiş...

Şunu Unutuyorlar;
Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmaz...

Edit Edilen Yorum İçin Daha Sonraki Yorumları İncelemek Şarttır.
Bunu Yapmayan Admine Senin İşin Ne ? Diye Sorulmaz mı ?

Bazen yapılıyor bu.Ortalığı kızıştıran üyenin yorumu silinmez-görülmez ona cevap verenin mesajı silinir ve banlanabilir de.Tartışma konularında özellikle daha iyi gözlemlemek gerekiyor.

Sinir yok huysuz,sakinleşirmisin :T:

Ben mesajı editlemekten çok silmekten yanayım. =) Edit işleri bana biraz saçma geliyor.
Bu yüzden bu forumun en çok mesaj silen ilk ve tek (eski) admini benim. :D

Özellikle küfürlerin editlenmemesi taraftarıyım, bir üyenin on yorumundan beşi kurallara aykırı ise bir admin peşinden sürekli gidip mesaj editmelesin zaten. Kural ihlaliyse gereken neyse yapılır , yapılmalı. Kimse burda küfür okumak zorunda değil. Birine ağzına geleni giyidirip sonra da kendi mesajını mesaj yerine ulaştı diyerek editleyen üyeler de var onu başka konuda tartışalım:)

Kinyasın içine cin kaçmış.

edit modasıdır gidiyor
editin suyunu çıkaran üyeler de mevcut

Bende editliyorum bazen, çünkü telden yazamıyorum harfleri abuk sabuk yere koyuyorum bakıyorum yanlış yazmışım sonra düzeltiyorum kimseye laf sokmuyorum inanın ki =)

Bi tane uyemiz var her mesajini editliyor. İcindeki kötülükleri editle kusuyo resmen :s cok uyanik yea ;d

kaptan ben 10 lira verdim üstü gelmedi bak.
duyuriyim dedim.
bilgin olsun.
:T:

Arkadaşlar,lütfen konuyu saptırmadan yorumlar yapınız.
Beni de editlemeyin :p

Edit bazı durumlarda yapılmalıdır,her durumda yapılana edit denilmez.

Bende edit hakkı alınmalı üyelerden :p

Editlere düşülen notları seviyorum. Notsuz, boş editlere hayır.: )))

Nickini tam yazabilecekmiş gibi başına @ koyup deniycem :p
mamihlaminatapai :p :p nin de dediği gibi..
oha yazmışım :// ://
kendimden korktum ://

Sabah akşam tartışıp, hakaretler edip, forum huzurunu çalkayan ..
Herşeyin ardından hiçbişey olmamış gibi forumdan yararlanmayı sürdüren üyelerin..
Anlayış gösterip sağa sola kurşun atar gibi ban atmayan adminlerimiz olmadığı için ne şanslıyız diyenini de görmedim..
Sanki adamların (adminlerin) tek başarısı ilişkileriymiş gibi hiçkimsenin başka bişeyden bahsettiğine de rastlamadım ayrıca..
Bencil herifler..

Şaka içerir büyük oranda ciddiye alıp saldırmayın kaçarım :/

Geri