Sözlük Edin Džeko

Sözlük
Konu sahibi son olarak 1022 gün önce görüldü
Çok özleyeceğiz hem de çok! :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

Yeni sezona kadar gidişini kabullenebilirsem maçları izlerim yoksa bugün olduğu gibi bir süre takip etmeyeceğim.:(

Real Madrid iddiası da gündeme gelmiş ve dilerim öyle olur da bu kadar zamandır değerini bilemeyen, laf edenler de biraz utanırlar.

Son düzenleme:
Kendisi adına sevindim ancak yine de son bir sezon daha kalmasını isterdim.

mahlas kürt müymüş.......

ay ben bunu günlük konusu sandım futbolcuymuş sdjsksldkslsl

İlk Avrupa maçında gözlerim kendisini aradı ve maçı izlemekten vazgeçtim.

Hangi takımda oynarsa oynasın o da artık bir Fenerbahçeli ve gönülden seviyor. :kalp:

Edin Dzeko: "İki sezon önce 99 puanla ligi Galatasaray'ın 3 puan gerisinde ikinci sırada tamamladık. Ama 105 puan alsaydık yine de ikinci olurduk. Türkiye kolay bir ülke değil. Çok fazla baskı var. Sosyal medya orada çok önemli. Göztepe maçında Talisca penaltıyı kaçırınca Galatasaray taraftarları hakemin ayak hareketini vurgulayarak golü atmak istediğine dair tweet atmaya başladılar." (CdS)

20210727233225%21T%C3%BCp%C3%A7%C3%BC_Fikret.jpg

kaybettiğin golcüye dön bir bak istedim...............

IMG_3935.jpeg

İlk geldiği günden itibaren Fenerbahçe için çok fazla özveride bulundu ancak bazı fanatik taraftar grupları yüzünden de 100. maçına çıkmak istemeden ayrıldı. Önemli bir oyuncu kaybettik, yeri asla doldurulamaz. Avrupa maçlarında özellikle yokluğu fazlası ile hissediliyor.

Her şey anı olarak kaldı.

vay beeee
dırırı dırırı fon müziği

IMG_3983.jpeg

Fenerbahçe'ye gelen en iyi oyunculardan birisiydi.

Fiorentina'nın kötü gidişatı nedeni ile devre arasında ayrılacağı iddia ediliyor.

Geri