Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Size patlayacak Allahın izniyle :pFenerin elinde patlayacak
Yine hayaller diyarindasin, az kaldı uyandıracagizSize patlayacak Allahın izniyle :p
Yaşından dolayı çok eleştirdim. Hatta bir konuda sana da söylemiştim, iş yapamaz diye. Mahcup etti beni.Futbol dünyasında oyunculuğu ile takdir gören ve yaşı ile alay edildikçe daha da yücelen bir futbolcu...
Sahada neler yapabildiği ortada ancak asıl şovu sona saklıyoruz!
Takımı da çok güzel birleştiriyor ve özellikle yabancı oyuncuları sürekli motive ediyor. Önümüzdeki maçlarda daha fazla kendini belli edecektir.Yaşından dolayı çok eleştirdim. Hatta bir konuda sana da söylemiştim, iş yapamaz diye. Mahcup etti beni.
fenerbahçe'de acayip işler oluyor. takım içerisindeki havayı söylememe gerek yok. muhteşem bir takım geliyor. kolej havası var.Takımı da çok güzel birleştiriyor ve özellikle yabancı oyuncuları sürekli motive ediyor. Önümüzdeki maçlarda daha fazla kendini belli edecektir.
fenerbahçe'de acayip işler oluyor. takım içerisindeki havayı söylememe gerek yok. muhteşem bir takım geliyor. kolej havası var.