Ederi Nedir?

Konu sahibi son olarak 3347 gün önce görüldü
selamlar,

ht7kg.jpg

laptopımı satmak istiyorum.benim aklımda bi' fiyat varda birde sizlere danışalım bakalım sizler ne diyeceksiniz,ortalama bi' fiyat bulayım bizim elemanlardan birisi 300 dedi ama o 300 kağıda küçük hp'nin fotosunu çekip yollamam :)

ozellikler: amd phenom 2 / 2.8 ghz işlemci
8 gb ram
ATI Mobility Radeon HD 5400 ya da 5470 hatirlamiyorum ve mobility readon 4200 series kart var.
320 gb de hdd.

bunu elden çıkarırsam masa üstünede gelebilir sıra,yeni bebeğim elime geçti çünkü bunlara gerek yok artık :)

up up up.
sitenin s.mod'unu flood yapmaya zorlatıyorsunuz ama :)

Locken kaç senelik bu ki dur ben sana şimdi birni etiketleyem o daha iyi bilir :D

PROmetheUS sen anlarsın pcden bak bakalım ne kadar eder bu.

selamlar,

ht7kg.jpg

laptopımı satmak istiyorum.benim aklımda bi' fiyat varda birde sizlere danışalım bakalım sizler ne diyeceksiniz,ortalama bi' fiyat bulayım bizim elemanlardan birisi 300 dedi ama o 300 kağıda küçük hp'nin fotosunu çekip yollamam :)

ozellikler: amd phenom 2 / 2.8 ghz işlemci
8 gb ram
ATI Mobility Radeon HD 5400 ya da 5470 hatirlamiyorum ve mobility readon 4200 series kart var.
320 gb de hdd.

bunu elden çıkarırsam masa üstünede gelebilir sıra,yeni bebeğim elime geçti çünkü bunlara gerek yok artık :)

eğer hiçbir sorunu yoksa 600 lü rakamları veren bulunur çünkü ram ve ekran kartı fazlasıyla yeterli işlemci ısınma dışında sorun etmez bence güzel makina

eğer hiçbir sorunu yoksa 600 lü rakamları veren bulunur çünkü ram ve ekran kartı fazlasıyla yeterli işlemci ısınma dışında sorun etmez bence güzel makina

bende o civarlarda düşünüyorum 550 veren var eleman parayı birleştirene kadar sen kullan dedi,2 haftaya 550'ye elden çıkarmayı düşünüyorum,bakalım :)

Teknoloji dünyasında fiyatlar çok sık oynuyor.
Güzel ve uygun bir fiyat zaten düşünmüşsün elinde kalmadan sat derim.

Locken sustun yav birden tamam tamam sar hadi sar 300 tamam sar :D

Locken ben rent a car isi yapıyorum (ölücüyüm) benim bu fiyatı verdigimi goren bi meslektasım olsa beni meslekten uzaklastırırlar :D gel sen beni dinle 300 iyi kırmayalım birbirimizi :D

ufakdan paran varsa ben sana impala yaparım geç onları 300 veriyonmu hacı :D

tamam hacı sen nasıl istersen aklında bulunsun 300 benden tas gıcır gıcır bir he demene bakar teklif var ısrar yok :D :D :D

gitti gidiyor'a ekledim ilanı,forumdan isteyen olursada halledebiliriz yani :p

bende o civarlarda düşünüyorum 550 veren var eleman parayı birleştirene kadar sen kullan dedi,2 haftaya 550'ye elden çıkarmayı düşünüyorum,bakalım :)

600 zorla ama ısrar etme bence HP için makul fiyat her zaman -1'i vardır HP nin ikinci elde :p

Geri