Halk dilinde iki tarafın gönlü olsunben 2 kişilik alıyorum.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Halk dilinde iki tarafın gönlü olsunben 2 kişilik alıyorum.....
Bi noktalama kullan. Öznesi yüklemi olsun cümlenin. Edatla bağlaçla bişey yazmışsın, hiç anlaşılmıyor. Bi ceket varmış. Hacılamışsın. Cebinden kondom çıkmış. Sonrası karanlık.İşyerimde unutulan hoş bir ceketin iç cebinden çıkmıştı. Utanır kesin aramaz dedik e cekette bana cuk oturmuştu. Aramış utanmaz arlanmaz ama istememiş ben şehir dışındayım şu şu gelip alacak demiş o gelip alacak olan aramış biliyor mu nedir ceptekini ceket sizde kalsın demiş. E tabi kapanın elinde kaldı haliyle ahahaha
Haydaaa e anlamışsın ya doktor kendimi dersi kaynatıp tahtada tek ayakta duran veletler gibi hissettim ve noktalama yine kullanmadımBi noktalama kullan. Öznesi yüklemi olsun cümlenin. Edatla bağlaçla bişey yazmışsın, hiç anlaşılmıyor. Bi ceket varmış. Hacılamışsın. Cebinden kondom çıkmış. Sonrası karanlık.
Bana isyan ederek mi ispat edeceksin kendini?Haydaaa e anlamışsın ya doktor kendimi dersi kaynatıp tahtada tek ayakta duran veletler gibi hissettim ve noktalama yine kullanmadım
İspat için çabalayan kim doktor noktalama kullanmadım evet anlaşılır mı evet bu konuda bilir kişi misiniz ya da burada yetkilendirildiniz mi ve hayret yine noktalama kullanmadımBana isyan ederek mi ispat edeceksin kendini?
Yoo ceket unuttuğu yerde gelsin alsın. Kişisel eşyasıda bıraktığı yerde. Bana da, sana böyle açıklama yaptıran güce de, konunun kondomdan çıkıp randoma dönüşmesine de lanet olsun.@Relativista insanların ceketlerini çalıp bununla övünüyor musun yani?
Yani artık daha kurallı cümler kuracaksın. Bunu anladım ben yazdıklarından. Hatanı kabul etmen, bunlardan ders çıkarman çok güzel.Yoo ceket unuttuğu yerde gelsin alsın. Kişisel eşyasıda bıraktığı yerde. Bana da, sana böyle açıklama yaptıran güce de, konunun kondomdan çıkıp randoma dönüşmesine de lanet olsun.
Teşekkürler.
Şşş çaktırma ve lütfen noktalama kullan, lütfen.Climax a bak konuyu hortlatmak icin adama takilmis yalandan oyş