ecem uzgör

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
top model of the world yarışmasında ülkemizi temsil etmiş bu hanım kızımız

fft16_mf7645201.Jpeg

ecem-uzgor-model0-300x300.jpg

bu nasıl bi top model olabilir ya.s
güzellik göreceli bir kavrammış demek ki

top model güzellik yarışması değil ama sankim yanlış yorumlamış bizim insanlar

"Öncelikle bana ulaşarak kendimi ifade edebilme olanağını sunduğunuz için teşekkür ederim. Ben 8 yıldır İngiltere'de yaşamaktayım. Birçok uluslararası platformda ülkemi gururla temsil ettim. Ülkemizde özellikle sosyal medya üzerinde hakkımda yazılan yorumlar ve paylaşımları şaşkınlıkla izlemekteyim. Ben Top Model of The World yarışmasında Türkiye'yi temsil ettim. Kraliçe seçildiğime dair bir beyanda asla bulunmadım.

Yarışmadan sonra sosyal medya sayfamdan Top model of the World Miss Turkey yani dünyanın en iyi modelleri yarışması Türkiye temsilcisi anlamında bir paylaşımda bulundum. Ülkemizde bu paylaşımım yanlış algılandı ve Miss Turkey kraliçesi seçildiğime dair paylaşımlar yer almaya başladı. Ben sadece ülkemi temsil ettim bunu tüm samimiyetimle belirtmek istiyorum.

Yalnız hatun fiziğiyle şeapmış.
Yüz güzelliği değil konu. Allahın yarattığına çirkin demek hoş değil benceeğğ.

Güzelliğin belli kalıplara sığdırılmaya çalışıldığı , kadınların sadece bir obje gibi görünüp et pazarı gibi sergilendiği yarışmada ülkemizi temsil etmiş kız. Güzellik görecelidir misal ama güzel de değil neyse.

Olsa hayir demessiniz ama !

Bir kadın ancak böyle asagilanabilirdi gercekten üzücü.

andırıyor ama he:D

sahi imzan iyimiş kardeşim:D

Sol ayak başparmağını öpmek isteyenler sıraya girsin

Hemcinsleri bile kızı çirkin diye aşağılamış. Sosyal medya sınırsız bir özgürlük veriyor insanlara. İnsanlar hemen yerden yere vuruyorlar insanları. Karşısındaki üzülür mü, kırılır mı düşünmüyorlar.

bu yarışma yüz güzelliği aramıyor ki zaten salakça işlere salakça yorumlar işte

Geri