Ecem Hotoğlu Kimdir ?

Konu sahibi son olarak 563 gün önce görüldü
481790_268275256651410_1604380067_n.jpg

7 Aralık sosyal medyada yayınlanan kısa bir video ülke gündemine bomba gibi düştü. Cumhurbaşkanımızdan tutunda daha geri kalan bütün siyasi liderler bile bu video hakkında bir çok açıklamada bulundu. 14 yaşında olduğu belirlenen bir küçük kızın kötü içerikli +18 videosu sosyal medya tarafından büyük bir tepki aldı. Erkek arkadaşı M.K ile video çeken ve bu videonun M.K tarafından internet alemine yüklenmesi ile bu video bir anda ülkemizi yaktı kavurdu. Yaşları oldukça küçük olan kız ve erkek bu yaşta nasıl olurda böyle bir şey yapar anlayamıyoruz. Yaptığışeyin ne kadar yanlış olduğunu videoyu bütün ülke izledikten sonra anlayan Ecem Hotoğlu herkes tarafından bir anda dışlanarak psikolojik bunalıma girmiş durumda. 14 yaşında ki Ecem Ecem Hotoğlu olayı dünden beri google aramalarındna en çok arananlar arasında ve resmen ülkecek 14 yaşında ki bir kızın videosunu herkes merak içerisinde arıyor.​

Resimlerde sarışın bir kız görmüştüm meğer bu muymuş..

evet o da adanali. 14 yasindaki sevgilisiyle girdigi iliski videosu sosyal medyada buyuk ilgi gordu. haber siteleri bunu tecavuz olarak yansitsa da videoda hanim kizimiz halinden gayet memnundu.

tapotalk'tan gonderildi.

evet o da adanali. 14 yasindaki sevgilisiyle girdigi iliski videosu sosyal medyada buyuk ilgi gordu. haber siteleri bunu tecavuz olarak yansitsa da videoda hanim kizimiz halinden gayet memnundu.

tapotalk'tan gonderildi.

İzledin mi videoyu kaldırmışlardı her yerden sen nasıl buldun..?

Kız çocukları annesinin topuklu ayakkabısını giyer, makyaj falan yapmaya özenir ya işte ben bu kızda bunu gördüm, büyümeye çok hevesli 14 yaşında değilde 20'li yaşlarda ki kızların hareketleri var.

Yazıda düzeltme yapalım kızın psikolojik duruma falan girdiği yok bir daha olsa bir daha ilişkiye girerim havasında, ailesi de destek veriyormuş zaten fazla konuşmaya gerek yok. Sonuçta normal karşılıyoruz böyle şeyleri.

Plesk ergenlik dönemini sen abartılı yaşamamış olabilirsin; ama yeni neslin ergenlik dönemi aşırı garip ve şiddetle, baskıyla hiçbir şey yapamazsın. Düşün ki Justin Bieber konserine gidemedi diye intihara yeltenen ergenler var. Çok hassas bir süreç ve ailelerin daha yapıcı olması gerekiyor.
İnsan hayatından daha önemli değil hiçbir şey.

Plesk ergenlik dönemini sen abartılı yaşamamış olabilirsin; ama yeni neslin ergenlik dönemi aşırı garip ve şiddetle, baskıyla hiçbir şey yapamazsın. Düşün ki Justin Bieber konserine gidemedi diye intihara yeltenen ergenler var. Çok hassas bir süreç ve ailelerin daha yapıcı olması gerekiyor.
İnsan hayatından daha önemli değil hiçbir şey.

Ergenliği gözünüzde öyle bir büyütüyorsunuz ki, ne var bu ergenlikte 15 yıl önce ergenlik farklı şimdi farklı mı. Baskıyla bir şey yapma taraftarı değilim ama çocuğunla oturup onun sorunlarını dinlemek varken çoğu aile veriyor gazı veriyor gazı, daha dünkü kız çocuklarına bakıyorum uçmuşlar. Biraz önce dediğim gibi 20'li yaşlarda ki kızlar yapmıyor bunların hareketlerini, aynı şekilde erkekler içinde geçerli bu ortaokula yeni başlamışların ellerinde araba anahtarı, facebookta bira içerken çekilmiş fotoğrafları. Emin ol ki günümüzde bu tarz çocukları yetiştiren aileler onlarla gurur duyuyor. Şimdiye kadar yazdıklarım bu tarz olayların öncesi içindi, olay sonrası hakkında konuşalım şu kız hadi böyle bir şey yapmış, ailesi destek veriyor iyi hoş fakat kız hala facebook-twitter'ı kullanmaya devam ediyor gelen mesajlara karşılık veriyor üstelik bu da yetmiyor genel bir açıklama yaparak keşke yanımda olsa yine sarılıp uyusak tarzı mesajlar atıyorsa bu kızı savunmaya gerek yok. Ailesi destek verirse versin bu beni ilgilendirmiyor fakat daha fazla maskara etmesin kızlarını.

Vay bee demek tüm ülke ecem'in organının peşine düştü google aramasını salladı haa..:/ Bence bu daha iğrenç.

Soyadı da Hotoğlu'ymuş. İngilizcedeki hot kelimesi geldi aklıma.

Geri