Ece Erken'den Sinan Akçıl'a İlan-ı Aşk. El Ele Görüntülenmişlerdi

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
zzzzzzzzzz13zzzq.jpg

Sinan Akçıl ve Ece Erken, Samsun Havalimanı’nda el ele görüntülendikten sonra aşklarını sosyal medyada ilan etti. Erken, "Çok mutluyum, en azından şimdilik… Bırakın mutlu olayım" diyerek duygularını paylaştı.

Kariyeri kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen şarkıcı Sinan Akçıl, bu kez sunucu Ece Erken’le yaşadığı aşkla magazin dünyasının odağında.

Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde Samsun Havalimanı’nda el ele görüntülendi. Kameraları fark ettiklerinde ellerini ayırsalar da, ilişkileri belgelenmiş oldu. Görüntülerin ardından geçmişe dair dikkat çeken bir detay da gündeme geldi: Ece Erken’in, Akçıl’ın oyuncu Burcu Kıratlı ile evli olduğu dönemde kendisine “enişte” diye hitap ettiği anlar sosyal medyada yeniden dolaşıma girdi.

"AŞKIMI İLAN EDİYORUM"​

Tüm bu gelişmelerin ardından Ece Erken, sosyal medya hesabından Sinan Akçıl’la birlikte verdiği ilk pozunu paylaşarak aşkını duyurdu. Erken, gönderisine şu notu düştü:

"BIRAKIN MUTLU OLAYIM"​

“Dediniz ki üzer, zamana bıraktım... Dediniz ki enişteci. Bana yürümüş, iltifat etmiş 'Ece'yi çok sevmek yasaklanmalı' demiş bir sanatçıya mesafemi koymuşum. Çok gördünüz be... Dediniz ki 'öleni çabuk unuttun'... Üç yıl oldu, bunun zamanı nedir, var mıdır? İşime, gücüme, evladıma, aşkıma verdim kendimi. Hor değil, hoş görün beni. Çok mutluyum, en azından şimdilik... Bırakın mutlu olayım.”

zzzzzzzzzz13zzzr.jpg

Sinan Akçıl cephesinden henüz bir açıklama gelmezken, çiftin paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

KAYNAK

Eskiler boşa dememiş, ''bacım deme lazım olur.'' Şimdi versiyonları çıktı. ''abi/abla/enişte/kardeş deme lazım olur.''

Eskiler boşa dememiş, ''bacım deme lazım olur.'' Şimdi versiyonları çıktı. ''abi/abla/enişte/kardeş deme lazım olur.''
Bu aslında başka açıdan da ibretlik bir olay. Kadının kocası Şafak Mahmut Yazıcıoğluydu. Bundan 3 yıl kadar önce bir mekanda yaşanan bir olay sanırım-alacak verecek nedeniyle öldürülmüştü. Öldürülmeden önce “ben Çakıcı’nın yeğeniyim” demiş tartıştığı kişilere, ardından kurşunlanmıştı. Futbol camiasında bilinen bir isimdi ve öldürüldükten sonra şike operasyonları başlamıştı. Demem o ki; yeraltı dünyası böyle işte. Kimilerinin maşası olursun, para için öldürülür mezara girersin. Sevdiklerin bir süre arkandan ağlarlar ve ardından karına yanında bacım diyen herkes sulanmaya başlar, aşk yaşar vs. Herkes hayatına bakar. Değdi mi tüm bunlara…

Allah mutlu mesut etsin.
Amiinnn

Geri