Eccedentesiast Nedir ?

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
g9Jopg.jpg

Acısını gülümsemesinin ardına saklayan kişi demektir.

Ben saklayamıyorum. Neden böyle değilim :(
Ben neden eccedentesiast değilim :(
Yazması zormuş, söylemesi de zor :p
Ben böyle değilim!
Değilim ben!
Değilim...
Ben!..

Yüzümde gülücükler açarken içimdeki harfiyat çalışmasından kimsenin haberi yok

benim en çok kullandığım maskem olur kendisi

Psikiyatride hastalık diye tanımlanıyor galiba yani bilinçli bir tavır değil. O olay yaşanmamış gibi davranmak ve sürekli gülümsemek.
Olsa olsa semptom olur lefty, anti sosyal personality disorder sınıfı vb icin, teshisin kendisi degil
Klinikte kimse kalkip eccedentesiast'a yakalanmıs yavrucak demez. Elde latince fetiş kalir

Olsa olsa semptom olur lefty, anti sosyal personality disorder sınıfı vb icin, teshisin kendisi degil
Klinikte kimse kalkip eccedentesiast'a yakalanmıs yavrucak demez. Elde latince fetiş kalir
Hastalığın ismi olarak geçiyor yabancı kaynaklarda ve kendin de kontrol edebilirsin.
Kişinin çok ağır bir travma sonucu ( çocuğu gözleri önünde ölen bir anne gibi ) yaşadığı ruhsal acıyı yok sayması daha doğrusu çektiği acıyı etrafa yansıtmaması olarak tanımlanıyor yani 'travma sonrası stres bozukluğu' hastalığına yakın bir çeşit ruhsal hastalıkmış.
Kısacası, başlıktaki yorumlar gibi kişinin bilinçli olarak acıyı saklaması ya da acıya rağmen gülümsemesi anlamına gelmiyor.

Beki, bacısını arkasına saklayanlara ne denir? Düş Sokağı Sakinleri'nin en sevdiğim şarkılarından olan, "Veremem sana bacımı" adlı şarkı geldi aklıma.
Hep korkmuşumdur, bir arkadaşımın bacısı olsa, olur ya, kalp kaysa, ah bunun utancıyla nasıl yaşarım? Meylere düşer dertleri zevk edinirdim diyeceğim de, zaten öyleyim doğrusu.

İşte böyle bir hadisede eccedentesiastist bir olguya bürünürüz.

Kardeşim bizde kuzene kadar yasaktır, kuzeninin arkadaşı filan denk gelir, aa nekadam güzel dedirtirse, o zaman işin rengi değişir ve Allah'ın emri ve peygamberin kavli devreye girebilir.

Geri