Ebru Gündeş’in 14 Şubat Tarifesi! En Önden İzlemek İsteyen Sevgililer 100 Bin TL Verecek!

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
2tsA64j.md.jpg

14 Şubat'ta romantik bir gece için Ebru Gündeş'e gitmek isteyen sevgililer küçük bir servet harcamayı göze alacak.

Özel günlerde her zaman sahnede olan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 14 Şubat'ı da boş geçmedi. Yılbaşı gecesi de en yüksek parayı kazanan ünlü şarkıcı yine kural bozmadı.

Bu günlere özel fiyat çeken Ebru Gündeş, yine sahne ücretiyle şaşırttı.

EN ÖNDEN İZLEMEK 100 BİN TL

14 Şubat'ta sanatçıyı en önden izlemek isteyenlerin 100 bin TL’yi gözden çıkarması gerekiyor.

Bilet fiyatları ise sahneye yakınlığa göre değişiyor.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; arkaya doğru sırasıyla 90 bin TL, 80 bin TL, 70 bin TL, 55 bin TL, 45 bin TL ve 20 bin TL gibi fiyat seçenekleri bulunuyor.

2tsYWAl.md.jpg

KAYNAK

Sevgililer gününde Ebru Gündeş'i en önden izlemek isteyen kadın kekodur.. 100,000 lira değil, 1,000 lira bile harcanmaz o hatuna.

Parası olan verir lambaya çöp kovasina saçma paralar veriyorlar ebru gündeş daha kabul edilir

Şaka gibi ya kjkj o kadar ediyor mu ebrunun bet sesi

Bana 100 bin TL verirseniz sevgilimle en önden izlerim. Yanlış anlamayın, bilet parası için değil. Katlanma ücretimiz olacak.
Ha bir de sevgili lazım.
50şer bin lira kazanırız.

Sesi gerçekten güzel
Zengin olsam acımazdım parama
Ama sevgililer günü için no

zengin olsam, ebru gündeş’i dinlemeye gitmem. sevmediğim biri...... güzel sesini spotify’dan dinlemem yeterli olur, izleyemem. ay, içim almaz..........

Bu kadın niye sevilmiyor ya naptı kadın size sfggghhh

dünyaca ünlü bir grubun konseri ; 10-20 bin tele arası.
avrupa'nın herhangi bir yerine seyahat 15-30- bin tele
yeme içme konaklama gezme: 20-30 bin tele
hadi ortalamanın üstünde bir şampanya patlatsan: 20 bin tele

ebru gündeş dinlemek, hele de reza zarrap mevzusundan sonra gündemine almak, yetinmeyip konserine gidip 100 bin bayılmak pespaye insan işi...

Ben youtubeden bile 40 yılda bir dinlerim. O kadar para neden vereyim. O parayla ya da üstüne koyarak Balkan gezisi yaparız ayol fjklsjks

2600 euroya 1 hafta italya yaparim mis gibi. Ebruyu dinlemesem de olur :d

Geri