Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir evlendi: İşte ilk paylaşım...

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Şarkıcı Ebru Gündeş bugün Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile evlendi. Gündeş'ten ise dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımı geldi.

2021'de Reza Zarrab ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Ebru Gündeş dünyaevine girdi. Zarrab ile evliliğinden Alara adında bir kızı olan şarkıcının Murat Özdemir ile nikah masasına oturacağı konuşuluyordu.

2.Sayfa'nın haberine göre, çift bugün Dubai Başkonsolosluğu'nda evlendi.

Çiftin nikahını Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan kıydı. Gündeş'in şahidi iş insanı Faruk Özbek, Murat Özdemir'in şahidi de Okan Küfeci oldu.

Bu evlilik şarkıcının dördüncü, Özdemir'in ise üçüncü evliliği oldu.

GÜNDEŞ KENDİSİ DUYURDU: ‘HERKESE TEŞEKKÜRLER’

Evlilik haberinin gündem olmasının ardından; ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’ten de bir paylaşım geldi.

Kaynak

kapak_215842.jpg

ebru gündeş hamile falan değilse ya da yine aklanacak bir paranın arabesk fantezi kraliçesi değilse bu evlilik en fazla yaza kadar sürer. hamileyse de doğumdan sonra biter… adam hem karısını ebru’yla defalarca aldatmış, hem ebru’yu başkalarıyla aldatmış, adam sürekli aldatmış ama sonunda ebru’yla da evlenmiş. yani hiç mi adam yok piyasada da böyle üç dört ay önce karısına mekan kapatıp doğum günü düzenleyen adamla evlenmeyi göze alıyorsun ebruş… sabah sabah zihin egzersizi. :emoji_nail_care:

ebru gündeş hamile falan değilse ya da yine aklanacak bir paranın arabesk fantezi kraliçesi değilse bu evlilik en fazla yaza kadar sürer. hamileyse de doğumdan sonra biter… adam hem karısını ebru’yla defalarca aldatmış, hem ebru’yu başkalarıyla aldatmış, adam sürekli aldatmış ama sonunda ebru’yla da evlenmiş. yani hiç mi adam yok piyasada da böyle üç dört ay önce karısına mekan kapatıp doğum günü düzenleyen adamla evlenmeyi göze alıyorsun ebruş… sabah sabah zihin egzersizi. :emoji_nail_care:

piyasada adam mı bıraktı .p

Ay bu karı da hiç evlenmeden duramıyor, Seda Sayan bacım 2 version.

Mesleki kariyeri çok iyi zaten. Niye sürekli paralı koca bulmak zorunda hissediyor kendisini anlamıyorum

Valla bu kadın görselden anlıyor benim gibi esmer seviyor ve ilişki konusunda güzel bir alan açıyor kendine olumsuz Bi yorum yapmak istemiyorum ama her aşık olduğunla evlenme be kadın sonu hüsran oluyor yaşa gitsin ne var bu imza da

Yılbaşı programından sonra Kerem Alışıkla tekrar olur diye düşünüyordum… tuhaf bi enerji vardı aralarında

Ben bu kadını Kerem Alışık la gezerken gördüm en son sonra bi anda bu adam çıktı ve evlendi.
Var bunda bi iş

Kadın mitçi mi nedir bu anlamadım. Nerde ağdalı ilişkileri olan biri varsa evleniyor. Bunun altından ne çıkacak bakalım.

Geri