Ebru Gündeş Boşanıyor mu? Paylaşımıyla Gündem Oldu

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
3CuNRDJ.md.jpg

Ünlü şarkıcı özel yaşamında mutluluğu bir türlü yakalayamıyor. Dubai'de evlendiği iş insanı Murat Özdemir ile aralarının açıldığı magazin çevrelerinde konuşuluyor. Ebru Gündeş'in yaptığı son paylaşım da iddiaları güçlendirdi.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, geçtiğimiz aylarda iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de sade bir törenle dünyaevine girmişti. Ancak çiftin evliliği, son dönemde sık sık ayrılık iddialarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

MUTLULUK POZU DEDİKODULARI DURDURAMADI​

49 yaşındaki şarkıcı, kendisinden 12 yaş küçük Murat Özdemir ile 9 ay önce evlenmişti. Dubai'de gözlerden uzak gerçekleşen bu evlilik, ilk günlerden itibaren kamuoyunun ilgisini çekmişti. Çift, Acun Ilıcalı'nın düğününe el ele katılarak birlikteliklerini gözler önüne sermiş, çıkan boşanma haberlerini "mutluyuz" pozu ile yalanlamıştı. Ancak bu kare bile ayrılık iddialarını tamamen sonlandıramadı.

3CuOpY7.md.jpg

AYRILIK KARARI NETLİK KAZANDI MI?​

Son günlerde kulislerde dolaşan dedikodulara göre, Ebru Gündeş ve Murat Özdemir ayrılık kararlını kesinleştirdi. Henüz resmî bir açıklama gelmemişken, Gündeş'in sosyal medya hesabından yaptığı anlamlı paylaşım iddiaları daha da güçlendirdi.

MANİDAR MESAJ: ALDATMA İDDİALARI MI VAR?​

Ebru Gündeş, kişisel hesabından ünlü filozof Montaigne'in bir sözünü paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. "Herkesin gözü dışarıdadir, ben gözümü içime çevirir, içimde gezdiririm. Herkes önüne bakar, ben içime bakarım: Benim işim gücüm kendimledir." sözlerini alıntılayan Gündeş'in bu mesajı, takipçileri tarafından "aldatıldı mı?" sorusunu gündeme getirdi.

3CuQ6yG.md.jpg

KAYNAK

yeni bi milyarder bulmuştur

Bu kadını Ahmet KAYA’ya yaptıklarından sonra zerre sevmiyorum. Bildiğiniz Türkiye’de ne kadar kara para babası varsa hepsiyle evlilik yapacak biri.

çok haklısınız, geçenlerde de çok başarılı oldugu söylenilen mansur yavaş bey gündeş'in konser etkinliği için kdv dahl 44 milyoncuk ödeme ile anlaştıklarını duyumuştu.
tek o sanatçıya mı veriliyor o para ayrıca direkt ebru gündeş cebe atmıyor çarpıtmayın
halk konserlerinin paralı olmasına karşıyım ama yapacak bir şey yok
en kral adam tarkan çıktı izmirin kurtuluşunda aldığı paranın hepsini bağışlamıştı

tek o sanatçıya mı veriliyor o para ayrıca direkt ebru gündeş cebe atmıyor çarpıtmayın
halk konserlerinin paralı olmasına karşıyım ama yapacak bir şey yok
en kral adam tarkan çıktı izmirin kurtuluşunda aldığı paranın hepsini bağışlamıştı
bu nasıl bir savunma, kargalar bile güler buna ve güldüm... bir dönem ismi yolsuzluk ve rüşvet olayına karışmış iktidarla içli dışlı olmuş reza zarrabın eşi ünvanıyla namına nam katmış birine halk konseri için belediye bütçesinden milyonlar bayılan bir belediyeyi de savunma be ablacım. anladık gençsin körpesin ama bunun hesapla kitapla savunulacak bir tarafı yok, doğrudan eleştiri konusu.
sen yarım ekmek arası salam yerken, telafuz edemeyeceğimiz rakamları beytiler büryanlar eşliğinde götürenleri savunma, üzüyorsun...

bu nasıl bir savunma, kargalar bile güler buna ve güldüm... bir dönem ismi yolsuzluk ve rüşvet olayına karışmış iktidarla içli dışlı olmuş reza zarrabın eşi ünvanıyla namına nam katmış birine halk konseri için belediye bütçesinden milyonlar bayılan bir belediyeyi de savunma be ablacım. anladık gençsin körpesin ama bunun hesapla kitapla savunuculacak bir tarafı yok, doğrudan eleştiri konusu.
sen yarım ekmek arası salam yerken, telafuz edemeyeceğimiz rakamları beytiler büryanlar eşliğinde götürenleri savunma, üzüyorsun...
anlamamakta ısrarcı mısın sen?
bu para sadece ebruya mı veriliyor diyorum
o gün için 100lerce kişi çalışıyor o dediğin para kadının direkt cebine gitmiyor
ayrıca sadece Mansur mu belediye konseri düzenliyor...
tepki göstereceksen tüm belediyeler için göster bunu diyorum ben

anlamamakta ısrarcı mısın sen?
bu para sadece ebruya mı veriliyor diyorum
o gün için 100lerce kişi çalışıyor o dediğin para kadının direkt cebine gitmiyor
ayrıca sadece Mansur mu belediye konseri düzenliyor...
tepki göstereceksen tüm belediyeler için göster bunu diyorum ben
anladım canım, salam ekmeğe devam boşver. afiyet olsun seviliyorsun.

Geri