Ebeveynlerin evlat ilgisizliği

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
dillere pelesenk olmuş bir evlada sahip çıkamamadır. Bunun son örneği de fotoğrafta görüldüğü üzere; yavrucak 5 dakikadır yerlerde sürünüyor ancak kadın watsaplarda fink atıyor. AYIP

BkemutEIYAASj5W.jpg:large

Aynı şeyi muhafazakarr olmayanlarda yapıyor, kadının sorumsuzluğu bu.. Bağlantı saçma olmuş biraz ama yinede yorum yapmadan geçmemeyim ki konu bana darılmasın dedim :)

ne alakası var muhafazarlıkla çocuğa olan ilginin :/
çocuk orda oyun oynadığını sanıyor belki.
ayrıca bak o koltukta iki tane çanta var ,o bebe annesinin peşine ağlıyodur ne biliyon :)
(yuh sözlükmüş şimdi farkettim.xd)
ayıp kim olursa olsun çocuğunuzla ilgilenin bacım.:D

Muhafazakarlıkla nasıl bağlantı kurdun acaba:)) O ilgisizlik anne bilincinin tam oturmamış olmasından kaynaklanmış olmasın?

fotoğrafı sen mi çektin onu çekeceğine çocuğu kaldırsan daha iyi olurdu :)

Orada 2 tane bayan cantasi var belki annesi baska yerde sanmiyorum bir annenin telefonu oncelikli tutacagini

Günün modasına uyan başlıklardan biri daha ..

Muhafazakar kelimesi latince conservativus ile aynı anlamdadır. İngilizce kelimesiyle alakası olmamasına rağmen türkçedeki konserve kelimesi de muhafaza anlamında aynı kökten türemiştir. Yani bir konservenin bozuk olmasıyla latinlerin hiç bir alakası yoktur. Tıpkı bu konunun muhatabının bir kitle değil bir şahıs olduğu gibi. İyi akşamlar efenim..

Geri